Pesukarhukahvilassa

Suoraan Soulista

 

Ennen Koreaan lähtöä olin innoissani siitä, että pääsisin kissakahvilaan. Voi mikä ilo siitä syntyikään kun bongasin kissakahviloita vähän joka kulmalta.

Kunnes sain tietää, että Soulista löytyy vielä jotain huipumpaa: pesukarhukahvila! Siinä vaiheessa ajattelin, että pitäkää kissanne ja tunkkinne, minä lähden katsomaan pesukarhuja. Elämässä voi näköjään tulla vastaan vaikka mitä asioita, joista ei olisi osannut edes unelmoida.

Kahden metron vaihdon ja äkäisen kaatosateen piiskaamina löysimme lopulta perille Blind Alleyhyn. Rehellisesti sanottuna ennakko-odotukseni eläinkahvilasta oli, että siellä olisi nuhjuiset muovituolit ja haisisi märältä eläimen turkilta ja koiran ruoalta. Olin kyllä niin väärässä, sillä kahvila oli kuin mikä tahansa kiva ja viihtyisä kahvila ja pesukarhuille oli oma huone. Tilaamani latte maistui siltä kuin laten kuuluukin ja edes pesukarhujen kämppä ei haissut pahalta. Eläinkahvilaksi se oli myös yllättävän edullinen, latte maksoi 4900 wonia sisältäen pesukarhuhuoneeseen pääsyn (tämän päivän vaihtokurssilla n. 3,7 euroa). Sitä en osaa sanoa, miten kahvilan nimi Blind Alley eli Sokea Kuja liittyy pesukarhuihin.

 

 

Maltoin juoda puolet kahvistani kunnes oli pakko hypätä ylös tuolista ja mennä katsomaan pesukarhuja. Tiesittekö, että on olemassa myös blondeja pesukarhuja? Minä en tiennyt tätä ennen. Huoneessa oli kaksi pesukarhua, joten niillä oli hyvin tilaa temmeltää. Ne olivat myös superläskejä, mutta suloisia. Olivat tainneet muutamat pähkinät ja keksimuruset saada kerjättyä kahvilan asiakkailta.

 

Minun ja pesukarhun bondailuhetki

 

Blondilla pesukarhulla oli selvästi laihdutuskuuri menossa (syystäkin), koska se pomppi seinää vasten kuin crossfit-treeneissä konsanaan. Kannustimme sitä tekemään lisää hyppyjä kun sen puhti meinasi loppua kesken. Parasta oli pesukarhujen syöttäminen kädestä, sillä niillä oli tosi pehmeät käpälät ja ne ikään kuin silittivät ruuan pois kädestäsi omiin käpäliinsä.  Niitä pystyi myös hyvin silittämään, vaikka seinillä varoitettiin, että ne voivat purra. Blondi karhunen vähän hyökkäilikin kahvilan työntekijän kimppuun, mutta vain koska hän meni liikuttelemaan sen lempimökkiä. Eräs tyttö myös tiputti vahingossa puhelimensa ja puhelimen takakuori löytyikin  pari sekuntia myöhemmin toisen pesukarhun suusta.

Jos sinulla ei tätä ennen ole ollut oikein mitään syytä tulla vierailemaan Soulissa, niin tämän vuoksi ainakin kannattaa tulla. Väittääkö joku muka, että on parempaa terapiaa kuin läskin pesukarhun turkin silittäminen?

 

 

Mikä: Blind Alley (Raccoon Cafe)

Avoinna: 9am - 10:30pm

Osoite: 63-20 Cheongpa-dong2ga, Yongsan-gu, Seoul

Kuinka löytyy: Ota metro Sookmyung Women’s University asemalle ja poistu exit numero 10:stä. Tee pihalla U-käännös ja ota ensimmäinen käännös oikealle.  Näet edesssäsi tunnelin, jonka läpi kuljet, ylitä suojatie ja kävele tätä tietä suoraan noin 5 minuuttia. Blind Alley on tien oikealla puolella. 

 

PS. Ihkaensimmäiset Youtube-videoni. Koska pesukarhut. 

 

    

Kommentit

Unaventurera (Ei varmistettu)

Awwww ei voi olla totta! Aloin harkita vakavasti sinne teille kyläilyä :D En nyt keksi tosiaan mitään terapeuttisempaa kun läskin pesukarhun paijaus <3 löytysköhän sieltä koala -tai pandakahvilaa...

Anita E
Suoraan Soulista

Tervetuloa vaan tänne! Koala/pandakahvilaa ei tietääkseni ole, mutta lammaskahvila löytyy :D Sinne pitää päästä seuraavaksi. 

Kommentoi