Mukavaa talven jatkoa!

Aikaisemmin kirjoittelin hieman yleisesti itsestäni ja tekoripsien tilaamisesta ja siitä, että mitä tahansa tuotteita ei kannata tilata netin kautta. Varsinkin kosmetiikkatuotteet ovat sellaisia, joiden kanssa tulee olla varovainen. Niistä nimittäin ei tiedä, että mitä ne pitävät sisällään. Varsinkin Aasiasta tilatessa valvonta erilaisten kemikaalien kanssa on lähes olematonta.

Tilasinkin sitten lopulta tekoripset kotimaisen sivuston kautta ja huolimatta siitä, että toimituksessa hieman kesti, niin olen kyllä ollut niihin tyytyväinen. Myöskin ripsiliima on ollut oikeanlaista eli tekoripset pysyvät jämptisti paikallaan, mutta liiman saa silti pestyä pois helposti. Kun tekoripset irrottaa tarkasti, niin ne eivät vahingoita omia ripsiäsi. Yleensä liiman saa poistettua sormen ja ripsiharjan avulla. Mikäli ne eivät tunnu riittävän, niin usein silmämeikinpoistoaine yleensä viimeistään tepsii. Itse suosin öljypohjaisia silmämeikinpoistoaineita, mutta moni vannoo pelkän kookosöljyn tai jopa Pirkan vauvaöljyn toimivan.   

makeup-brush-1761648_1280.jpg

Hieman ohi aiheesta, mutta sattui silmääni Iltalehdestä varsin karmiva juttu, jossa Kiinasta tilattu parin euron huulipuna teki melko kamalaa jälkeä aiheuttaessaan allergisen reaktion. Ilmeisesti tilanne on yhä päällä ja alahuulen kanssa on vielä suuria ongelma. Ylähuulesta ilmeisesti oli saatu suurin osa sinne syntyneestä mädästä puristettua pois. Tosin itse hieman epäilen tarinan aitoutta. Luulen, että kyseinen nainen oli käynyt ottamassa täytettä huuliinsa. Mikäli ottaa täytettä huuliinsa, niin silloin ei suositella huulipunan käyttöä hetkeen infektioriskin vuoksi. Saattoi olla, että jokin huulipunassa ollut kemikaali pääsi pistokohdasta ihon sisään ja aiheutti ongelman. Joka tapauksessa, kannattaa shoppailla kosmetiikat turvallisista paikoista.  

Mukavaa talven jatkoa kaikille!

Ps. Hellittiväthän ne pakkaset viimein 🙂 

-Suski

 

kauneus meikki iho meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *