Bruce

Voin myöntää että minut on koulutettu. Se alkoi muutama vuosi sitten kun tapasin Tampereen yö-elämässä miehen joka oli mielestäni äärimmäisen ärsyttävä ja ylimielinen. (Kutsutaan häntä vaikka Bruceksi) Bruce tuli kavereidensa kanssa juttelemaan meille baaritiskillä ja tarjosi kaikille kavereilleni juomat. Heti ajattelin että nyt on ärysyttävä mies, luulee itsestään vähän liikaa. Vietimme porukalla yhdessä koko illan ja lähdimme vielä jatkoille. Vietin yöni tämän Brucen kaverin kanssa. Seksi oli huonoa ja aamulla teki mieli vaan lähteä äkkiä kotiin. Tavattiin myös seuraavana viikonloppuna baarissa. Bruce oli edelleen yhtä ylimielinen, mutta joku hänessä silti kiehtoi. Hän kertoi että sitä kaveria kenen kanssa olin pannut ei enää kutsuta heidän illan viettoihinsa koska oli kuulemma vienyt hänen naisensa. Esitin välinpitämätöntä mutta kihersin ilosta sisällä päin. Tiesin että hän on pahimman luokan pelimies ja halusi vai seksiä, ja sehän sopi minulle. Seksi on mielestäni asia mitä ei tarvitse hävetä. Jos siitä nauttii ja tapaa ihmisen kenen kanssa haluaa nauttia yhdessä ei siinä ole mitään väärää. Päädyimme Brucen asunnolle, asunto oli samanlainen kuin Burce. Tyylikäs ja varmasti maksanut omaisuuden.

Menimme makuuhuoneeseen ja yritin kaataa Brucen sängylle, hän ei hievahtanutkaan. Hän otti minua käsivarsista kiinni ja painoi seinää vasten. Hetken aikaa hän tujotti minua silmiin, kumpikaan ei sanonut mitään, minulle tuli olo että en enää kestä sitä tuijotusta ja käänsin katseeni alas. Hän kehaisi minua hyväksi tytöksi ja käski pitämään katseen maassa ellei hän määräisi toisin. Olin jo pitkään katsellut netistä videoita jossa mies alistaa naista ja koin sen jo silloin äärimmäisen kiihottavaksi, nyt se oli tapahtumassa oikeasti. Kiihkon ja himon takana kumminkin olin pieni pelko, enhän minä tuntenut oikeastaan koko miestä. Hän otti minut miten halusi ja minä tein mitä hän käski. Opin tuona yönä jo paljon itsestäni ja rajoistani. Opin että pystyn ottamaan miehen peniksen kokonaan suuhuni niin että se uppoaa kurkkuun asti, opin myös että silloin jos mies pitää päästä kiinni eikä annan liikkua se tuntuu hirveältä mutta nautin siitä suunnattomasti. Opin että peppuseksi on nautinnollista jos mies tietää mitä tekee ja sen että kännissä hän laukeaa vasta kahden tunnin jälkeen.. Opin myös että pakarassa oleva kämmenen muotoinen jälki muuttu myöhemmin mustelmaksi joka muistuttaa kaikesta vielä viikon päästä..

Tavattiin sen jälkeen useita kertoja ja Bruce jatkoi minun koulutusta. Puoli vuotta sitten baarissa oltiin eri porukoissa ja minulla oli mennyt jostain syystä vähän yli. Olin tosi huonossa kunnossa ja halusin lähteä, kaverini kuitenkaan eivät halunneet vielä lopettaa bailaamista. Olin lähdössä yksin kotiin kun huomasin Brucen kädet lantiollani, hän halusi viedä minut ettei mitään sattuisi. Tiesin että hän haluaa seksiä, sanoin että en todellakaan ole siinä kunnossa että jaksaisin tehdä mitään hänen kanssaan. Hän vei minut kotiinsa ja antoi jonkun paitansa yövaatteeksi. Heti sänkyyn kaaduttuani oli valmis nukkumaan. Tunsin hänen sormien vaeltavan vatsallani sanoin vielä etten ihan oikeasti pysty. Bruce sanoi tietävänsä asian muta haluaa tehdä minulle vain paremman olon. Laukesin kahdesti ja sammuin hänen syliinsä. En ollut ikinä nukkunut hänen kanssa edes samassa sängyssä olin aina ennen mennyt kotiin nukkumaan. Aamulla heräsin siihen että hän silitti poskeani, ja nauroi sotkuiselle olemukselleni. Kysyin saanko käydä suihkussa vielä ennen kun lähden kotiin, hän sanoi että vain jos mennään yhdessä. Suihkussa hän antoi minulle sormillaan vielä yhden orgasmin, hän ei kertaakaan halunnut että kosken hänen erektioonsa.

Kun lähdin kotiin oli jotenkin outo olo, Bruce oli ollut ihan erilainen ihminen kuin ennen. Tän illan jälkeen oikeen mikään ei oo sen suhteen mennyt niinkun oisin halunnut. Toivoin että kaikki palaa normaaliksi. Ei ole palannut, hän ei enää ota minuun yhteyttä. Olen muutaman kerran kysynyt että pitäisikö nähdä niinkuin enne vanhaan. Hän tiesi kyllä että tarkoitan siis seksiä, ei ole käynyt. Kavereita kylässä, siskon koira hoidossa ja mitä kaikkea. Aina kun osutaan samaan baariin hän kyllä tervehtii mutta on lähtenyt heti pois sen jälkeen. Facebookissa ollaan sentään vielä kavereita, sehän on se ystävyyden suurin mittari, eikö?

bed_news_feed.png

 

Kaverillani on parin viikon päästä tuparit, hän muuttaa yhteen Brucen parhaan kaverin kanssa. Meidät molemmat on kutsuttu ja kaverini kertoi että myös hän on tulossa. Toivon että hän tosiaan tulee, haluan kysyä miksi hän käyttäytyy niinkuin tekee. Näin se elämä vaan kohtelee ennen mulla oli 3 petikumppania nyt ei ole kuin yksi.. Ainiin Morganista ei toiveideni mukaan ole kuulunut mitään. Mulla on työkeikka Lahdessa ensi viikolla, saa nähdä törmätäänkö.

Love, Suski

 

suhteet oma-elama rakkaus seksi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *