Entisten elämien astrologinen tulkinta

Näetkö usein toistuvia unia samoista aiheista, joita et osaa selittää tai yhdistää mihinkään päivittäisiin tapahtumiin? Vetoavatko tietyt paikat tai maanosat sinuun erityisesti ja haluaisit matkustaa niihin tai toivoisit jopa asuvasi niissä? Oletko tavannut ihmisiä, joiden kanssa huomaat melkein heti syntyvän lähes selittämättömän yhteyden ja heistä tulee vaivatta läheisiä ystäviäsi? Kiehtooko sinua erityisesti jokin tietty aikakausi, pukeutumistyyli tai historiassa vallinnut ajattelutapa?

Jos vastasit kyllä näihin kysymyksiin, saattaa kyseessä olla kaiku entisestä elämästäsi!

(Ja nyt, tässä kohdassa kaikki skeptikot ja paatuneet ’huuhaan’ vastustajat, huomio! Jos jo termi entinen elämä tuntuu jotenkin liian korkealentoiselta, luethan aikaisemman, aihetta pohjustavan kirjoituksemme täältä.)

Meille kirjoittajille aihe on juuri nyt polttavan ajankohtainen, sillä saimme vihdoinkin tilattua itsellemme jo kauan himoitsemamme entisten elämien horoskoopit.

Ja kyseessä ei tosiaan ole mikään iltapäivälehtien roskaskooppi, vaan itse selvännäkijä Edgar Caycen planetaarisiin asemiin ja akaasisiin arkistoihin perustuvaa metodia hyödyntämällä laadittava yksityiskohtainen selostus.

Entisten elämien horoskoopissa keskitytään siihen, mitä ominaisuuksia ja kykyjä olet itsessäsi menneiden elämiesi aikana sekä niiden välillä – hengen maailmassa oleillessasi – kehittänyt, minkä tyyppisiä menneet elämäsi ovat olleet, ja mihin aikakausiin ja maantieteellisiin paikkoihin ne ovat sijoittuneet. Lisäksi saat valotusta tämän hetkisen elämäsi haasteisiisi ja siihen, miten niitä tulisi kohdata.

p7096508.jpg

Avainkohtia omista entisistä elämistämme:

Terttu on pohtinut jo kauemman aikaa, mistä hänen ajoittain tiuhaan esiintyvät, kummallisen väkivaltaiset, tappamiseen liittyvät unensa kumpuavat.  Terttu kun kokee itse olevansa melko rauhallinen sielu. (Läheisten mukaan tämä on kuitenkin hyvin näennäistä.)

Nyt käsiin saadun astrokartan kautta vastaus löytyi luontevasti: Terttu on viettänyt useita merkittäviä elämiään erilaisissa sotajoukoissa, mm. seurannut Aleksanteri Suurta hänen sotaretkillään, kuulunut viikinkisukuun – ollut ehkäpä jopa yksi johtavista viikingeistä, sekä elänyt julmahkon hallitsijasuvun jäsenenä keskiajan Euroopassa.

Annilla taas on ollut vahva tunne siitä, että hän on useassa entisessä elämässään elänyt Pohjois-Amerikassa.  Tämän astrologinen tulkinta vahvisti kiistatta. Anni on kuin onkin viettänyt merkittäviä elämiä Uudessa Englannissa, joko uudisraivaajana tai pyhiinvaeltajana. Myös inkarnaatiot Amerikan alkuasukkaiden parissa ovat hänen kohdallaan hyvin todennäköisiä.

Anni on myös jo pidempään aavistellut, että olisi tässä elämässään kenties viimeisellä inkarnaatiokierrollaan, ainakin vähään aikaan. Seuraava kohta eittämättä tukikin tätä ajatusta: ”Nykyinen elämäsi tulee olemaan suhteellisen mukava ja melko vapaa kosmisen menneisyyden aiheuttamista haasteista, etkä tässä elämässä kanna yhtä suurta karmallista painolastia kuin edellisissä elämissäsi.”

Hätkähdyttävä väite kartassa kuitenkin paljasti, ettei Anni vapaudukaan maallisesta taivalluksestaan vielä tämän elämänsä jälkeen, vaan päinvastoin, aloittaa kaiken jälleen uudelleen alusta: ”Johtuen kokemuksistasi Jupiterissa, universaalin tietoisuuden ulottuvuudessa sekä Saturnuksessa, uudelleenmuovautumisen valtakunnassa, aloitat tässä elämässä uudelleen yleisen inkarnaatiokierroksen.”  Tässä kohdassa oli Annille kieltämättä hieman nieleskeltävää, uudessa inkarnaatiokierroksessa kun riittää tekemistä. Olemme silti molemmat vahvasti sitä mieltä, että astrologinen tulkinta kannattaa ottaa sekä vahvistuksena kaukaisuuksista kummunneille ajatuksille, että myös ohjenuorana tulevaisuutta ajatelleen.

Kartoista oli poimittavissa meille molemmille useita mielenkiintoisia, yksityiskohtaisia pointteja, jotka ainakin itsellemme vahvistivat ja selvensivät monia seikkoja. Luimme sekä omat että toistemme kartat suuren innostuksen ja valaistuksen tunteen vallassa! ”No nyt vihdoin ymmärrän!” ,”Tästä on totisesti iloa vielä pitkään!” , ja ”Tälläinen pitää tilata lahjaksi kaikille, omille lapsillekin!” – pääsivät huudahduksina ilmoille selatessamme tulkintojamme.

Tässä vielä muutamia poimintoja, joista kirkastuu, kuinka astrokartassa valotetaan planeettojen ja tähtitaivaan asemien vaikutusta uudelleen inkarnoituvan sielun elämänkulkuun:  

”Juuri ennen nykyistä syntymääsi teit päätöksen pistäytyä sielullisella vierailulla Merkuriuksen ulottuvuudessa, mikä osoittautui tätä elämää ajatellen haasteellisesti kokemukseksi; saatat löytää itsesi jatkuvasti tilanteista joissa visiot, ajatuksesi ja ihanteesi jäävät juuri ja juuri toteutumatta”

Päätit palata maan päälle hetkenä jolloin sielusi lentoradat Venuksesta ja Neptunuksesta olisivat mahdollisimman suotuisassa kulmassa, mikä suo sinulle kyvyn voimakkaaseen intuitiiviseen arvostelykykyyn, taiteelliseen ilmaisukykyyn sekä mystisiin ja psyykkisiin voimiin, jotka tosin tulee kanavoida oikeisiin asioihin.”

”Pitkäaikainen vierailusi Jupiterin mentaalisessa ympäristössä, eli brahmalokassa osoittaa, että sinulla on pitkä ja vaihteleva tausta elämiä elettynä. Se suuri avartava vaikutus, joka tällä oleskelulla oli antaa sinulle nyt mahdollisuuden siihen, että tulevat inkarnaatiot saattavat olla sinulle tarpeettomia”

Voimme lämpimästi suositella entisten elämien astrokarttaa jokaiselle, joka edes hiukkasen pyörittelee mielessään näitä asioita! Kyseinen horoskooppi on äärimmäisen varteenotettava väline oman sielunkulun ymmärtämiseen ja vieläpä varsin huokeahintainen sijoitus (a´ 32 €) itsetuntemuksen ja -varmuuden lisäämiseksi erilaisten terapiaistuntojen tai ylihinnoiteltujen retriittien sijaan.

Voit tilata itsellesi entisten elämien horoskoopin esimerkiksi täältä: http://www.uniomystica.fi/ . Karttaa varten tarvitaan asianomaisen minuutintarkka syntymäaika (tämän voi selvittää omasta syntymäsairaalastaan) sekä syntymäpaikka.

p7096510.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *