Näin muodostat metafyysisen sillan – eli seksivinkit suoraan kuudennesta dimensiosta

Kun nyt kerran pääsimme vauhtiin seksiteemalla, niin jatketaan vielä toisen mokoman verran.

Hyvä lukija, tällä kertaa olemme tosin huolissamme siitä, miten seksuaalisuus planeetallamme on päässyt pahan kerran kieroutumaan. Tämän vuoksi haluamme jakaa muutaman ajatuksen seksin harrastamisesta eräältä kiinnostavalta, sanoisimmeko varsin ”korkeatasoiselta” taholta.

Viimeaikaisissa uutisissa on ikävällä tavalla noussut esille miehisen seksuaalienergian kieroutumat ja väärinkäytöt. Suureksi harmiksi tämän kaltainen käytös on valitettavan tyypillistä joillekin meille maan asukkaille. Seksuaalienergia kun on kaksijakoinen voima, jota voidaan käyttää joko nostattamaan ihminen korkeimpaan hyvään tai valitettavasti, väärinkäyttää myös pahimpaan mahdolliseen nöyryyttämiseen ja väkivaltaan.

Terveen seksuaalisuuden saavuttaminen ei aina ole yksiselitteisen helppoa. Seksuaalielämän moninaisissa ongelmissa on yleensä tapana kääntyä erilaisten seksuaalineuvojien tai -terapeuttien sekä eri traditioista ammentavien elämäntaitovalmentajien puoleen.

Tällaisilla terapeuteilla on usein antaa asiakkailleen enemmän tai vähemmän hyödyllisiä ohjeita, kuten ”katso siippaasi silmiin, kun hän lähestyy sinua ’siinä’ mielessä”, ”näillä vinkeillä saat pakarasi pinkeiksi – ja jaksat pumpata paremmin petipuuhissa” tai ”mies, muistathan mairitella mielitiettyäsi makeammin”.

Niin parahultaisia kuin kyseiset vinkit voivatkin arkiseen juroon jyystämiseen olla, ne eivät totisesti yksinään riitä, eivätkä millään tavalla edistä ymmärrystämme seksin tosiluonnosta!

Väitämme, että seksuaalisuutta ja seksuaalienergiaa kannattaisi edes kerran elämässä tarkastella aivan toisenlaisesta vinkkelistä. Siksi, arvoisa lukija, konsultoimme tänään aivan erilaista ”terapeuttia”, joka ei ole TV:stä tuttu, ei kirjoittele Hesarin parisuhdepalstalla eikä jakele epämääräisiä vinkkejä tositelevisiosarjoissa.

Hyvä lukija, otamme nyt suoran yhteyden kosmokseen, hyvin korkealle kehittyneeseen ryhmäsielu Ra’han, entiteettiin joka nykyisin vaikuttaa nk. kuudennessa ulottuvuudessa, Venuksen piirissä (ks. lisää täältä). Ra on auttanut Maa-planeettaa lukuisia kertoja historian aikana. Viimeksi hänet on tavattu Egyptin pyramidien rakentamisen aikaan, n. 2600 eKr., jolloin hän esiintyi ”vaatimattomassa” auringonjumalan ominaisuudessa. Rohkenemme väittää, että näillä referensseillä uskaltaa muutaman sanasen seksuaalisuuden tosiolemuksesta lausahtaa.

Arvoisa Ra, kerro meille, mitä on seksi?

Ra: Maapallolla eli kolmannessa dimensiossa tapahtuva seksuaalinen akti ei ole pelkkä fyysinen toimenpide. Se on tietoisuuden kehityksen työkalu. Maskuliininen ja feminiininen energia tuntevat toisiaan kohtaan niin suurta lumoa, että ne lopulta haluavat yhtyä. Tahdosta riippumaton vetovoima vetää kaksi ihmistä yhteen, jonka jälkeen alkaa rakkauden opiskelu. Magneettinen vetovoima ei ole rakkautta, mutta sen kautta voidaan oppia rakastamaan – tämä on magneettisen vetovoiman tarkoitus.

Mitä seksissä sitten oikeastaan tapahtuu?

Ra: Kahden ihmisen energiakentät, aurat, yhtyvät. Jos kumpikin osapuoli värähtelee yhtä korkealla taajuudella, tapahtuu seksuaalienergiasiirto. Seksuaalienergia yhdistää fyysisen ja metafyysisen tason toisiinsa. Seksuaalinen akti mahdollistaa suurimman mahdollisen läheisyyden kokemisen.

Kun uros ja naaras yhtyvät, pyrkivät energiat virtaamaan kohti vastakkaista napaisuutta. Uros on plusnapa ja fyysinen energia, ja naaras on miinusnapa ja intuitiivinen energia. Tätä prosessia voi verrata ympyrän muotoiseen virtapiirin: jos energia pääsee esteettä virtaamaan kummankin puoliskon läpi, sulkeutuu virtapiiri, ja siirto onnistuu. Ympyrä muodostaa metafyysisen sillan. Onnistuneen seksuaalienergiasiirron avulla voi saavuttaa korkeamman ymmärryksen.

Miksi meidän ihmisten seksuaalisuus on sitten niin ongelmaista?

Ra: Tällä planeetalla seksuaalienergiasiirto onnistuu vain harvoin. Niin kutsuttu virtapiiri ei pääse sulkeutumaan, koska ihmiset ymmärtävät seksuaalisuuden niin väärin; pelkästään sukupuolielimiin liittyvänä energiasiirtona, jonka saavuttaminen onnistuu jokaiselta yhdyntään kykenevältä.

Onnistuneen seksuaalienergian siirron edellytyksenä on ehdoton rakkaus. Se, että tuntee toista kohtaan järjellä selittämättömän voimakasta vetovoimaa, ei ole vielä rakkautta.

Arvoisa lukija, saammeko pyytää: nyt siis hoksottimet päälle ja hiukan ajatusta petipuuhiin! Ties vaikka Tekin partnerinne kanssa ylittäisitte sillan metafyysiseen, vaikkapa jo tänä iltana.

p6216425.jpg

Ra’n vastaukset koottu sivustolta Kosminen Valo.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *