Shampoiden Omega on löytynyt !

hiukset

Rasittaako ainainen hiustenpesu? Tuntuuko sopivan shampoon löytäminen lähes ylivoimaiselta? Eivätkö hiuksesi tahdo millään asettua pesun jälkeen? Oletko heikolla hetkelläsi jopa harkinnut luopumista shampoosta kokonaan?!

Ei hätää.

Anni ja Terttu ovat nyt, monen kymmenen vuoden pakonomaisen etsinnän jälkeen löytäneet valon, kaikkien shampoiden Alfan ja Omegan, alun ja lopun: Dove Oxygen & Moisturen. Tämän jälkeen et muuta tarvitse.

Arvoisa lukija, olethan hyvä ja huomioit, että tämä postaus ei ole millään tavalla sponsoroitu tahi tehty yhteistyössä minkään kaupallisen, voittoa tavoittelevan tahon kanssa. Suosituksemme on täysin riippumaton, vilpitön ja vapaaehtoinen, kuten kaikki muutkin tähänastiset kannanottomme, mikä käsityksemme mukaan on tänä päivänä blogimaailmassa alati harvinaisempaa.

Itse asiaan:

Dove Oxygen & Moisture on shampoiden shampoo, hiustenpesuaineiden villi kortti tai musta hevonen, saippuoiden Jaguar! Anni ja Terttu, jos ketkä, tietävät mistä puhuvat. Ensin mainittu on kärsinyt keskivaikeasta, ajoittain akuutiksikin äityneestä hiuspsykoosista*(jos käsite ei ole tuttu, ks. yst. alaviite) jo toisen lapsensa syntymästä saakka, eli lähes vuosikymmenen ajan. Terttu taas taistelee ylirasvoittuvan hiuspohjan haasteiden kanssa sekä kärsii lattean ja ohuen hiuslaadun aiheuttamasta nuutuneesta yleisilmeestä.

Arvoisa lukija, Hyvä suomalainen nainen, tällä tuotteella et voi epäonnistua. Jo ensimmäinen pesu tällä markettituotteella (ovh n. 4,20€) aiheuttaa katharsismaisen vapauden- ja onnentunteen. Pesun jälkeen hiukset ovat välittömästi täydelliset; taivaallisen ilmavat mutta läpeensä kosteutetut, röyhkeän tuuheat mutta samettisen sileät, häikäisevän kiiltävät mutta niin täynnä tekstuuria! Tarvitseeko muuta enää sanoa?

Noh, ehkäpä sen verran, ettei ensimmäisen pesun jälkeen uutta pesua enää tarvita. Omien havaintojemme mukaan, hiukset säilyttävät edellä mainitut ominaisuutensa kenties hamaan Omega-pisteeseen asti.** (ks. 2. alaviite)

(* 1. Hiuspsykoosi, lyhyt määritelmä: Tila jossa henkilön kokemus hiuksistaan vääristyy omaa elämää ja potilaan läheisiä häiritsevällä tavalla. Tyypillisiä hiuspsykoottisia oireita: hiusharha-aistimukset, hiustuotehallusinaatiot, yleiset aisti- ja ajatusvääristymät pään alueella. Akuuttivaiheessa aiheuttaa pakonomaista ostokäyttäytymistä kampaamo-, luontaistuote- ja kemikalio-osastoilla sekä internetissä. Johtaa vakavimmillaan hallitsemattomaan värjäys-, pesu- ja muotoilukierteeseen, josta erittäin vaikea vapautua potilaalta puuttuvan sairaudentunnon takia.

Käypä hoito -suositus: Dove Oxygen Moisture-shampoo. Levitetään kerran pyyhekuiviin hiuksiin ja huuhdellaan. Hoitoa ei tarvitse uusia.)

(** 2. Testihenkilöillä viime hiustenpesusta tänään aikaa 14 vuorokautta.)

p7096459.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *