Syntyykö Sinulle tyttö vai poika?

Monia lasta suunnittelevia tai odottavia saattaa kiinnostaa tulevan lapsensa sukupuoli. Olet varmasti kuullut sormustestistä ja kiinalaisesta kuukalenterista. Tässä esittelemme uutukaisen vauvatestin, jonka avulla voit vaivatta ja luotettavasti selvittää tulevien lastesi sukupuolen. Saanemme esitellä Sinulle, arvoisa lukija, Silkohapsi-matriisin™ !  Laatimamme testi perustuu neljään muuttujaan, joiden ristiinvalotuksen kautta saadaan validiteetiltaan lähes vedenpitäviä tuloksia.

P6216428.JPG

Miekanterävien havaintojemme mukaan lapsen sukupuoli nimittäin määräytyy seuraavien tekijöiden perusteella: (Määritä oma sijaintisi jatkumolla – ei lainkaan, hieman, paljon)

1. Äidin mielenkiinnon suuntautuminen kodin sisustukseen, siisteyteen ja ruuan valmistukseen (sekä erityisesti makeiden jälkiruokien suunnitteluun ja valmisteluun).

ei lainkaan (p) hieman (0) paljon (t)

2. Äidin mielenkiinnon suuntautuminen arjen yläpuolelle tai sen ohi, esimerkiksi taiteeseen tai yliluonnolliseen. Yleinen kykenemättömyys ja haluttomuus hallita käytännön tason askareita.

ei lainkaan (t) hieman (0) paljon (p)

3. Isän mielenkiinnon suuntautuminen arkiseen ja hallittavaan toimintaan, esimerkiksi nikkarointiin, autonkorjaukseen tai urheiluun. Yliluonnollisen ja ei-realistisen vierastaminen, jopa vihamielinen suhtautuminen elämän ei-näkyväiseen puoleen.

ei lainkaan (t) hieman (0) paljon (p)

4. Isän luovan potentiaalin määrä ja tähänastinen toteuma esim. työelämässä tai harrastusten parissa (kiinnostuneisuus ja taito esimerkiksi musisointiin, kuvataiteisiin ja muihin kulttuurin aloihin, mielikuvituksen monipuolisuus, tunne-elämän ja itseilmaisun rikkaus).

ei lainkaan (p)  hieman (0) paljon (t)

Kun isä ja äiti molemmat arvioivat kohdaltaan kaikki kyseiset muuttujat, on tuloksena yhteensä neljä merkkiä. Huomioithan, ettei itsearviointi molempien osapuolten kohdalla ole välttämätöntä, tarvittaessa esimerkiksi äiti yksin voi myös arvioida isän suuntautumisen. Testi soveltuu siis mainiosti myös yksinhuoltajille tai yksin odottaville, kunhan toisenkin osapuolen luonteen pääpiirteet ovat tiedossa.

Testitulosten tulkinta:

p=poika      t=tyttö     0=molemmat

Mitä enemmän saat samaa merkkiä, sitä todennäköisemmin tulet saamaan tämän sukupuolen edustajia. Mikäli saat sekä p- että t-, tai 0- merkkejä tasavahvassa suhteessa, sitä varmemmin tulet saamaan molempia sukupuolia.

P6216427.JPG

Toisista testeistä poiketen Silkohapsi-matriisi™ on sikäli rajoja rikkova, että sen avulla voitte puolisonne kanssa halutessanne myös itse proaktiivisesti vaikuttaa syntyvien lastenne sukupuoleen. Tämä käy suhteellisen vaivattomasti pyrkimällä jokapäiväisessä elämässänne vahvistamaan edellä mainittuja ominaisuuksia. Harjoitteet on syytä aloittaa pikimmiten, viimeistään noin vuosi ennen toivotun raskauden alkua.

Tämän testin reliabiliteetista kertonee se, että olemme sen avulla menestyksekkäästi ennustaneet sekä oikeaksi todistaneet koko lähipiirimme että omien lastemme sukupuolet. Voit myös itse varmistua testin reliabiliteetista soveltamalla muuttujia lähipiirisi perheisiin.

Pidätämme luonnollisesti kaikki oikeudet Silkohapsi-matriisiin™, joskin testin käyttö, mainostaminen ja jakaminen on sallittua ja jopa erityisen suotavaa. Laajempia tutkimuslupia varten pyydämme ottamaan yhteyttä tämän blogin kirjoittajiin: pakoonsutta@gmail.com.

(Huom: Samaa sukupuolta olevien pariskuntien kohdalla pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä testin laatijoihin muuttujien uudelleenkalibrointia varten.)

P6216429.JPGKuvat: Dekorative Vorbilder, Julius Hoffmann, Stuttgart. Saksa, 1887.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *