Green gold

laakerinlehdet_suvisurlevif.jpg

 

En tiedä mitä tekisin ilman laakerinlehtiä. Ne ovat yksi niistä ihmeellisistä raaka-aineista, jotka ovat sinällään varsin vaatimattomia, mutta ruoanlaitossa ja ruoan maussa täysin korvaamattomia. Tein eilen riisistä ja parsasta pilahvia, tänään taas tomaateista kastiketta, molemmat saivat mielettömän tuoksun ja maun laakerinlehdestä.

Maustan jopa lemppari panna cottani (hillitysti tosin, jotta ei tule lihakastike-mielleyhtymää) laakerinlehdellä. Haen yleensä Stockmannilta rasian tuoreita laakerinlehtiä, joista pari käytän heti tuoreeltaan ihan fiiliksen takia, loput kuivaan tulevia ruokia varten. 

*

Bay leaf (Laurel) is my one true spice love.

hyvinvointi mieli ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.