Al fresco

Palermo3_suvisurlevif.jpg

Palermo4_suvisurlevif.jpg

Palermo5_suvisurlevif.jpg

 

Täällä on meneillään tuju kuumuusaalto ja huomiseksi on odotettavissa jopa 32 astetta. Ruoka ei oikein tunnu maistuvan kuin vasta myöhään illalla, jolloin myös paikalliset syövät dinnerinsä. Nappaamme päivällä usein jotain pikaista mukaan: esimerkiksi Arancinin, eli risottopalleron, jotka on täytetty täällä yleensä kinkulla ja juustolla. Kyseessä on sen verran tuhti kaveri, että paljon muuta ei kerralla pysty syömään.

Päivät eletään tuoreilla hedelmillä, joita haluaisin tuoda matkalaukkukaupalla Suomeen. 

Parasta on ostaa tomaatteja ja katsoa, kun tummanpunainen (!) mehu juoksee ulos leikkuukohdasta. Kokeilin myös ensimmäistä kertaa tuoretta Ricotta di Pecoraa, joka maistui aiva  eri tavalla lampaanmaidolle, kuin mikään muu maistamani. 

*

Living of tomatoes, fresh fruit and Ricotta di Pecora. 

 

 

hyvinvointi mieli ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.