Aamupaloista, sarjoista ja muusta / Of breakfast and things

friedeggs_suvisurlevif.jpg

 

Tänään torstaisin perinteisesti jo parina vuonna putkahdellut Aamupalalla-sarja jäi ensin hyvin ansaitulle joululomatauolle. Tauolla mietin kyllä seuraavia aamupaloja, mutta aloin kallistua pikkuhiljaa (mutta aika määrätietoisesti) siihen, että tarvitsisin itse jotain uutta ja jännää. Jotain muuta kuin aamupalaa. 

Aamupaloja putkahtelee blogissa siis jatkossa normaalien reseptien lomassa, nythän en ole blogannut niitä kuin tässä edellämainitussa sarjassa. Mutta jonkun uuden ja innostavan reseptisarjan haluan pykätä torstaille pystyyn, sarjoina toistuvat asiat kun ovat niin mukavia arjessa. Mietin jotain kivaa ruoka-aihetta ja palaan tähän ihan pian. 

Kuvassa on tämän hetken aamupalasuosikkini, eli oliiviöljyssä pitsireunaiseksi paistettu kananmuna. Miten joku yksinkertainen asia voi olla niin älyttömän herkullista? Tämän kuvan jälkeen tutustuin yhteen uusista naapureistani ja hän kiikutti minulle ensitöikseen kennon luomumunia, joita saa edullisesti tästä meidän kadun päästämme. Kananmunat olivat hurjan isoja, keltuaiset hehkuvan keltaisia ja maku oli ihan mieletön. Alan pikkuhiljaa kotiutua. 

*

I’ve written my series At the breakfast table for almost a couple years now. The series got a well deserved Christmas break first, but then I decided that I want some new ideas and recipes, ideally not breakfasts. So right now I’m thinking (really hard and excited) about the next recipe series. It will happen on Thursdays also, not too many changes to my regime. 

In the picture are eggs fried in olive oil until the edges are lacy and crisp. So, so delicious. My new neighbour also brought me some fantastic organic eggs, which she purchased just a couple meters down our home street. I’m starting to feel at home here. 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *