Äiti ja syreenit

 

Äiti ja syreenit.

*

My mother and her lilacs.

 

 

Kommentit

Merja, Villa Inkeri (Ei varmistettu)

Hieno kuva. Teissä on yhdennäköisyyttä, huomaan.

- (Ei varmistettu)

Mikä kaunotar!

Elma (Ei varmistettu)

Oh, sun äiti on jumalaisen kaunis!

LiisaMaalla
Kivistössä

Onpa ihana tunnelma!

Vierailija (Ei varmistettu)

Upea kuva!!

-Pee

Vierailija (Ei varmistettu)

Tosi kaunis kuva!

Suvi sur le vif

Kiitos teille jokaiselle yhdessä ja erikseen ihan mahtavista kommenteista! Tämä oli aika henkilökohtainen blogipostaus itselleni - tästä rohkaistuneena saatan jatkaa aina välillä henkilökohtaisemmalla linjalla. Ja niin, meidän äiti ilahtui kovin kommenteistanne!

Anni Nissi
Nissi & Nuotio

Huh, miten kaunis ja vaikuttava kuva.

Suvi sur le vif

Kiitos ihana Anni :)

Virpi Mikkonen

Jotenkin upea kuva. Piti ihan palata uudelleen katsomaan. Kiitos tästä ja niin monista muista kauniin vakavista ja rehellisistä kuvistasi. Yhden käden sormilla voi laskea ne blogit, joita jaksan seurata, tämä blogisi on ehdottomasti yksi niistä.

Suvi sur le vif

Voi Virpi miten mieleenpainuvan kommentin pistit! Aina välillä viime viikonloppuna se muistui mieleeni ja sai minut niiiiin iloiseksi, kiitos kaunis!

KatiA-V (Ei varmistettu)

Minustakin tämä on hieno muotokuva kauniista naisesta. Se on teknisesti hieno mutta siinä on myös vahva tunnelma. Ja mieten hienosti kukkkien värit synkkaa äitisi upean harmaan tukan kanssa.
Kukka + nainen -kuvista voi helposti tulla lällyjä. Tässä on särmää.
www.piilomajassa.wordpress.com

Suvi sur le vif

Meidän äidissä on kyllä sitä särmää vaikka muille jakaa - kaikella rakkaudella sanottuna tietysti. Ja elän toiveissa että koska olen perinyt meidän äidiltä melkein kaiken muun, saan myös tuon hopeaisen kuontalon itselleni kunhan tästä ikä alkaa kertyä.

MS (Ei varmistettu)

Kaunis kuva! Sitä jää väkisinkin katselemaan.

minnaJ (Ei varmistettu)

Todella kaunis kuva. En tajua kuinka pystyt ottamaan jopa voiveitsestä niin lumoavan kuvan. Kesää ja kaunista sellaista!

marjum
Minä, Marjukka

Palaan uudelleen ja uudelleen katsomaan tätä kuvaa ja jotenkin hukun siihen. Tämä kuva saa minut kaihoamaan edesmenneen äitini olemusta, joka tuli esiin aina kevään korvalla. Ehkä näen äitini tässä kuvassa. En kuvannut häntä jostain syystä koskaan. Blogisi kuvat ja jutut ovat lumoavia, kiitos!

Suvi sur le vif

Kiitos paljon marjum, kommentoit ihan mahdottoman kauniisti ja koskettavasti! Toivon aina itse että muistaisin kuvata omia läheisiä mahdollisimman paljon mutta helposti se jää arjen keskellä. Muistot haalistuvat pikkuhiljaa mutta valokuvat pysyvät.

Kommentoi