Appelsiinia lasissa / Golden Cap Orange

Goldencap6_suvisurlevif.jpg

 

 

Goldencap2_suvisurlevif.jpg

Goldencap3_suvisurlevif.jpg

Goldencap4_suvisurlevif.jpg

Goldencap5_suvisurlevif.jpg

 

Kaupallinen kampanja / Yhteistyössä Sinebrychoff

Vappua ei ole voinut olla huomaamatta, sen verran pyörivät skumppapullot pöydillä. Kaikki eivät kuitenkaan välitä kuohuviineistä, tässä postauksessa on siis hedelmäisempää sortimenttia luvassa. Sain Sinebrychoffilta testattavaksi Golden Cap-siidereitä ja pidin hauskaa tekemällä kevyitä, keväisiä kuvia. Golden Cap on muuten Suomen ensimmäinen siiderimerkki, viimeisin on kuvissa vilahtava Orange, eli Appelsiini*.

(*Meillä appelsiinit tunnetaan Appeltsiinareina.)

Minusta parhainta siidereissä on, että niiden kanssa voi päästää irti sisäisen lapsensa ja leikkiä kaiken maailman koristeilla ja hedelmillä. Perinteinen skumppa ei oikein salli minkään maailman röhniä. Bileissä iso pullo myös väljehtyy helposti jos juojia ei ole tarpeeksi  tai porukka ei ole tarpeeksi kuoharinhimoista.Yksittäiset pikkupullot voi laittaa jäihin kulhoon, jolloin kenenkään ei tarvitse juoda väljehtynyttä pullonpohjaa.

Jos tarjoilet siiderin lasista, on elintärkeää, että itse lasissa on riittävästi jäitä. Koska hedelmäiset siiderit ovat yleensä makeita, ne pitää jäähdyttää kylmäksi ja lasiin äyskäröidä niin paljon jäitä, kuin kehtaa. Älä kitsastele ja lisää lasiin yhtä jääpalaa per nassu, se pilaa ihan koko touhun.

Jos et omista tarpeeksi suurta pakastinta (tai kuten me tällä hetkellä, ei ollenkaan pakastinta), jääpusseja voi myös ostaa kaupasta, tai käydä kyselemässä paikallisilta pikaruokaloilta. Jos omistat ison pakastimen, jäätä voi tehdä erilaisiin muovikippoihin ja lohkoa isoja lohkareita laseihin, jolloin ne sulavat hitaammin ja eivät laimenna juomaa.

Siiderilasit on minusta kiva koristella tikuilla, joihin voi pujotella siiderin makua vastaavia hedelmiä. Käytän itse katkaistuja grillitikkuja ja pujottelen mukaan sitruunaan, limen ja appelsiinin lohkoja, sekä tuoreita mansikoita. Yrttinä käytin tässä minttua, myös sitruunamelissa käy vallan hyvin. 

(Valitettavasti Valviran takia kaikkien alkoholia koskevien postausten kommenttiboksit on suljettu, myös tämän. Pistin sitten senkin edestä kuvia.)

 

 

Goldencap_suvisurlevif.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *