Eedenistä pohjoiseen

Suvi sur le vif

 

Ensimmäisten yöpakkasten myötä oli katkeransuloista katsella Virpi Suutarin Eedenistä pohjoiseen -dokumentti. Puiden kukkiessa, mustarastaiden livertäessä ja alkukesäisen aamusumun häilyessä tulee kyllä melkein tippa linssiin.

Dokumentti löytyy Yle Areenasta, tästä linkistä. Jos vaikka joku muu haluaa harrastaa pientä haikailuterapiaa näin talvea odotellessa. Dokumentissa koskettavat myös jokaisen pariskunnan tarinat. 

Kuvan kukat löysin kuva-arkistostani, käytimme niitä äidin suklaapiirakan päällä koristeena perinteisten nonparellien sijasta. Huokaus.

*

Early summer memories, these flowers went on top of a brownie that my mother baked. 

Kommentit

oi miten kauniita kuvia koko tämä blogi täynnä! 

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Kiitoksia paljon Veronika! :) 

suhmura (Ei varmistettu)

Voi miten kaunis kuva!

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Kaunis kesä :)

riinesm (Ei varmistettu)

Tuo dokumentti oli kyllä aivan huikea. Sellainen, joka sitoo vahvasti kuluvaan hetkeen, imee mukanaan ja saa unohtamaan kaiken muun, ainakin minulle se toimi näin. Vollotus on taattua, mutta se on sellaista surullisen parantavaa itkua.

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Sano muuta! Tapitin ruutua lumoutuneena ihan loppuun asti ja nenäliinaahan siinä sitten tarvittiin myös loppua kohden ahkerasti.

SarP (Ei varmistettu) http://materiantaju.blogspot.fi/

Kiitos vinkistä. Minulla meni ohi live esitys.On kyllä puhutteleva dokumentti puutarhasta ja elämästä.

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Ehdottomasti! Onneksi on muuten yle areena, meillä ei katsota televisiota ihan televisiosta, mutta joskus on kiva katsoa dokumentteja tai jotain sarjoja tuolta areenasta. 

Helenainen (Ei varmistettu)

Moikka,
Oih, dokkari oli ihana. Katson myös ohjelmat Areenasta. Sattumalta törmäsin samana aamunpäivänä Virpi Suutariin kirjamessuilla, en kyllä tervehtinyt, kauempaa seurasin. Illalla Areenasta katsoin dokkarin, joka oli kaunis.

Kommentoi