Ensimmäiset blogikuvani / First blog pictures

Suvi sur le vif

Ajattelin jakaa teille ensimmäisiä blogivalokuvani, jotka tein vähän vinoon-blogiini vuonna 2009.

Kuvista löytyy muun muassa edellisen vuokrakodin keittiömme syystunnelmissa, muutamia asetelmia kotikotoani, puolivalmis aprikoosihillo, joka paloi katalasti pohjaan ja Ultima Thule-lasit, joita rakastan yhä edelleen.

Here are some of the very first blog pictures that I made for my vähän vinoon -blog in 2009. There are for example our previous kitchen in autumnal moods, some still lifes from my parent's house, half ready apricot jam that burnt down in despicable manners and my Ultima Thule Glasses, which I still adore.

 

Kommentit

Yhden kerroksen väkeä

Voi, miten ihana onkaan tuo vanha takka? <3

LinaS
iivents

Voin aistia tähtianiksen ja aprikoosin tuoksun tänne asti (en katastrofia)! ;)

Turhat jorinat

Hassua -teillä on tosi paljon samoja tavaroita, kuin meillä...  Siis jopa niin paljon, että tuntuu vähän erikoiselta katsella näitä kuvia. Meillä on ilmeisesti todella samanlainen maku :)

Sarp (Ei varmistettu) http://materiantaju.blogspot.fi/

Sinulla on ollut jo 2009 ihanat kuvat. Alkoi hävettämään omat kuvat blogissani ;).Olen aika uusi lukijasi, minä olen pitänyt blogiasi enempi ruokablogina, mutta kuvasi ovat niin kauniin inspiroivia, että palaan tänne aina hakemaan kuvaelämyksiä. Olet todellinen esteetikko.

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Jennien: minä muistan ihailla sitä aina vanhempieni luona :) Heillä on yhteensä kolme vanhaa takkaa, joita lämmitetään kun ilmat kylmenevät.

LinaS: tuoksu oli huumaava kunnes keitos paloi niin pahasti pohjaan että! Kuurasin mustaa karstaa ikuisuuden pois kattilan pohjalta.

TätiMonika: pari noista kuvista on vanhemmiltani - mutta hauska yhteensattuma jos maut menevät samanlaisia polkuja :)

Sarp: lämpimästi tervetuloa lukemaan! Ja ei kannata hävetä omia kuviaan, minulta löytyy aika turjakkeita kuviksi näiltä blogivuosilta, otin taktisesti ne esittelykelpoisimmat mukaan tähän.

 

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

kultahillokala: kiitos kaunis!

Kaisa NHWY (Ei varmistettu) http://nohomewithoutyou.blogspot.fi

Mielettömät kuvat! Ei kyllä uskoisi ensimmäisiksi blogisi historiassa...

Kommentoi