Food I met and liked

trendikolumnitouko_suvisurlevif.jpg

 

Toukokuu ja sen villiruokakausi on tuntunut lipsuvan sormieni läpi hurjalla kiireellä. Ehdin tekemään kerran nokkoslettuja ja nokkospizzaa, sekä käyttämään vuohenputkea salaatissa, mutta siinä taitaa olla meikäläisen saldo. Mielessä pyörivät nokkospestot ja tällä ohjeella tehdyt flatbreadit, mutta ne jäävät keskikesään. Suosittelen flatbreadin ohjetta lämpimästi, ne paistuvat helposti grillissä ihanan savuisiksi ja paahtuneiksi.

Ajattelin jakaa hiukan ruokainspiraatiota, ruokablogeja olen sentään ehtinyt katselemaan ja ihastelemaan hurjan ehtiviä ihmisiä. Esimerkiksi Sinin nokkosletut näyttävät herkullisilta, ja Sadun ketunleivillä koristeltu voileipäkakku jäi mieleen heti ensimmäisellä vilauksella instagrammissa. 

Innostuin myös muusta kuin pelkästä vihreästä. Kivistössä tehdyt molemmat paahtoleipäreseptit taitavat olla toukokuun suosikkejani ja menevät ihan taatusti testaukseen. 

Kuva on toukokuun Trendin ruokakolumnistani, jossa fiilistelin kasvisruokaa ja tein marenkikakkua, joka kruunattiin paahdetulla valkosuklaalla, lemon curd-jogurttivaahdolla ja mustikoilla. Jos etsit helppoa kakun ohjetta, nappaa valmiit marenkipohjat kaupasta ja tsiigaa resepti lehdestä. 

*

Food I met and got inspired in May. 

 

 

hyvinvointi mieli ruoka-ja-juoma