Heinäkuun inspiraatio / July inspiration

 

Pari innostavaa juttua äskettäin:

Kuvien upea miljöö, jossa pääsin kuvaamaan asiakkaan tuotteita. Betoni, saaristo ja sen luonto ovat kyllä yksi kauneimmista komboista. Karua mutta herkkää.

Kuvassa näkyvä ruoka, joka on periaatteessa lämmin salaatti. Nyt on kypsien tomaattien aika, hyödynsin kilon verran tässä salaatissa. Viipaloi tomaatit leivinpaperin päälle uunipellille, sekoita mukaan kuivattua minttua, oreganoa, suolaa, pippuria ja kunnon loraus oliiviöljyä. Oliiviöljy yhdessä mausteiden ja tomaattien mehun kanssa on maailman paras kastike. Tomaatit kuumien grillivastusten alle (tai vaan suht kuumaan uuniin) ja paistetaan niin kauan että mehut tulevat ulos ja tomaatit saavat väriä. Kaadetaan kuumat tomaatit kulhoon mehuineen, mukaan omaan maun mukaan valkosipulia hienonnettuna ja ohuesti siivutettua kypsentämätöntä kesäkurpitsaa (pari kappaletta). Mitä pienempi kesäkurpitsa, sen parempi. Tomaatit ja kesäkurpitsat sekoitellaan, maistellaan ja tarjotaan mozzarella di bufalan ja tuoreen leivän kanssa. Molemmat ovat suositeltavia lisäkkeitä; leipä imee herkulliset mehut ja mozzarella vaan on ihan parasta tomaatin kanssa.

Jos salaattia jää, se sopii seuraavana päivänä pastan sekaan.

Ja salaattiin voi lisätä reilulla kouralla myös tuoreita yrttejä, erityisesti basilikaa ja oreganoa.

*

Tomato salads and beautiful locations in the Finnish archipelago.

 

 

Kommentit

Selma Greyscale blog (Ei varmistettu) http://selma-greyscale.blogspot.fi/

Voi kuule Suvi! Mä oon niin jäänyt koukkuun sun ottamiin valokuviin ja mielettömään tunnelmaan niissä, että palaan usein katsomaan niitä. Aivan huippuja!Voi kun saisin omiin kuviini edes ripauksen tuota taikaa!!!!!

Suvi sur le vif

Se taika taitaa olla nimeltään hyvä kamera ja kuvankäsittely ;-) Näin olen tuumaillut kun räpsin kamerakännykällä ihan käsittämättömän rumia kuvia. Mutta kiitos ihanasta, ihanasta kommentistasi!

retromoderni (Ei varmistettu) http://retromoderni.blogspot.fi

Huokailen myös ihastuksesta kuvista di, niin upeita ovat.

Suvi sur le vif

Miljöö oli sen verran upea että kuvia oli aika mahdoton tunaroida:)

Kommentoi