Juuri nyt / Right now

 

Järkkäilyt ja sisustukset eivät tällä kertaa tulleet puhtaasta inspiraatiosta - kyllästyin metelöiviin naapureihin, katkonaisiin yöuniin ja kiukkupuuskassa siirsimme sängyn kauas meteliseinästä. Sattumalta järjestys on melkeinpä samanlainen kuin viime vuoden tammikuussa. Nyt ryjät ovat levällään mutta niiden seassa luuraa innostunut bloggaaja; uusi vuosi tuo uudet mahdollisuudet.

Olen tällä hetkellä innostunut erityisesti Sprouted Kitchenin kekseliäistä ja terveellisistä sapuskoista, sekä tietysti Hugh Forten uskomattomista valokuvista - mikä valon käyttö! Ajattelin rustata kauppalistan käyttämällä pohjana heidän reseptejään. Lautaselle taitaa siis päätyä ainakin sitruunaa ja paljon kasviksia.

Valon lisääntyessä katse alkaa taas kääntyä omiin nurkkiin. Tilasin just (vihdoin ja viimein) uudet tyynynpäälliset innostuen haalistuneista pastelleista. Väri-inspiraationa saavat siis toimia Cy Twomblyn teokset. Ne haaleat.

*

Right now I am inspired of Sprouted Kitchen's healthy, innovative and delicious foods. As far as decor things, I am craving for muted and faded pastels, Cy Twombly's pieces are my color inspiration right now.

 

Kommentit

Janna/Ruokahommia (Ei varmistettu)

Kiitos mahtavasta linkistä Sprouted Kitcheniin, ihana blogi! Ja kiitos myös uskomattoman kauniista kuvista blogissasi, tulen jokaisesta postauksesta hyvälle tuulelle.

Polly Biscuit (Ei varmistettu) http://thesunshinerecorder.blogspot.com/

Oi, Cy Twombly! Rakastan. Olinkin viime vuoden puolella tilaamassa yhdestä teoksesta julistetta, mutta hinta oli suolainen, ja sen puute jäi vähän kaivelemaan. Hmm.

Kiitos aivan ihanasta blogistasi ja arkea parantavista lukuhetkistä! Vaikka mun oman alkutaipaleella olevan räpellyksen taso välillä masentaakin mua itseäni (miksei voi olla heti tosi hyvä kaikessa?), saa täältä aina inspiraatiota ja kauhakaupalla kauneutta! Ja motivaatiota kehittää omia taitoja. Erinomaista uutta vuotta!

http://thesunshinerecorder.blogspot.com/

Suvi sur le vif

Janna: eipä mittään, hyvä jos linkki toi iloa! Olen nyt pari päivää kahlaillut heidän juttujaan läpi ja voin vaan sanoa että pääsispä Kaliforniaan! Tai edes saisi oman sitruunapuun.. Ja kiitoksia ihanista sanoista!

Polly Biscuit: kiitos myös sinulle rohkaisevasta ja kauniista kommentista - minä tunnen usein samalla tavalla kun seikkailen muissa blogeissa. Sitten pitää vaan muistaa innostua muiden upeista jutuista ja kehittää omia eteepäin eikä lannistua:)

Jutta / Kootut murut (Ei varmistettu) http://www.kootutmurut.com

Teillä on ältsin kaunista.

Tilasin muuten Blurbilta kuvakirjoja ja tykkäsin. Tosin yhteen viidestä oli tullut painossa virheitä, valkoisia länttejä ja alueita jotka olivat printtautuneet väärille sivuille. Mutta kun laitoin aiheesta postia, he vastasivat heti (sunnuntaina!) ja lupasivat lähettää uuden tilalle.

Suvi sur le vif

Jutta: tuota olen itsekin pelännyt tilatessani enemmän kirjoja - heillä ei tosiaan taida olla sitä laadunvalvontaa. Tietty hyvä että korvaavat ja tekevät uuden kirjan mutta olisihan se aina parempaa jos hommat tehtäisiin ihan heti alkuun tarkasti, ilman mokakirjoja :)

Jutta / Kootut murut (Ei varmistettu) http://www.kootutmurut.com

Juu ei sieltä suoraan uskaltaisi asiakkaalle lähettää ilman tarkistusta - eikä tilata ilman varakappaleita tai löysää aikataulua! Ehkä tämä tapa tulee heille sitten niin paljon halvemmaksi, että laaduntarkkailu ei kannata? Mutta muuten olin tyytyväinen kirjoihin, uudestaankin voisin tilata.

Kommentoi