Kesämuisteloa / For the love of pie

fortheloveofpie1_suviviitanen.jpg

 

Taannoin kesällä, kuumana elokuun päivänä valmistin ja kuvasin pieniä kesäpiiraita mustikoilla, lemon curdilla ja jogurttikermavaahdolla kuormitettuna. Löydät ohjeen ja lisää menneen kesän fiilistelyä Nikole Herriotin For the love of pie -sarjasta. Oli kunnia päästä mukaan, kiitos Nikole! Tuoreita mustikoita on tähän aikaan jo hiukan hankala metsästä koluta, mutta samaan tyyliin piirakat voisi päällystää vaikka karamellisoiduilla omenoilla, tuoreilla puolukoilla, luumuilla, päärynöillä.. Ja lisätä mausteeksi vaikka tujaukset kardemummaa ja muskottia.

*

These pictures and those little tarts with blueberries, lemon curd and yogurt-cream were made in a hot, August day this summer. You can find the recipe and some more summer memories from Nikole Herriott’s For the love of pie -series. It was an honor to be part of it, thank you Nikole! In Finland blueberry season has come and gone but instead you could use caramelized apples, fresh lingonberries, plums, pears.. And and touches of cardamon and nutmeg to give Autumn flavors.

 

fortheloveofpie2_suviviitanen.jpg

fortheloveofpie8_suviviitanen_0.jpg

hyvinvointi mieli ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.