Kevät kimpussa / Easter bouquet

 

Olen perinyt viehtymyksen kukkasiin äidiltäni. Oli kyse sitten ihan vaan leikkokukista, sisäkukista, istutuksista tai villinä kasvavista, kaikki aiheuttavat sydämen läpätystä. Ostan usein ihan yksittäisiä kukkia maljakkoon mutta joskus intoudun vääntämään isompaa puskaa.

Tykkään tehdä näitä romanttisia, runsaita ja hiukan räjähtäneitä tapauksia; ne ovat helppoja ja antavat anteeksi ainakin osaksi sitojan osaamattomuuden. Tästä kimpusta löytyy niin itsepoimittuja oksia (paju, morsiusangervo, ruusu) kuin leikkokukkia. Voit bongata kimpusta ainakin tulppaaneja, tähkätädykkeitä, neilikoita, pionin, anemonen, unikon ja pari jaloleinikin nuppua.

*

I made a little Easter bouquet for myself and for you. Hope you like it!

 

 

Kommentit

annam_
anna k.

Ihana kimppu!

Kreetta (Ei varmistettu) http://www.gretchengretchen.com/

Moi!
Kukat on upeita! Anemonet on mun ehdoton suosikki ja unikotkin sekä monet muut. Itsekin tykkään hieman räjähtäneistä kimpuista. Kukkakaupan puskat ovat monesti armottoman formaaleja. Mut ei kaikkialla. Kiva itse tehä kuitenkin.

Perho Kerttunen
Kasvihormoni

Kaunis asettelu - ja erityisesti nuo ruusun kiulukat ovat herkät!

sc (Ei varmistettu) http://finelandia.blogspot.com

Mikä kimppu!!

Suvi sur le vif

Perho Kerttunen: kiulukat olivat erityinen suosikkini tässä kimpussa, kiva että kiinnitit huomiota:)

sc: kiitoksia, aluksi ei meinannut tulla mitään asettelusta mutta sitten se alkoi pikkuhiljaa asettautua kun tarpeeksi näpersin.

Kommentoi