Kylässä / Visiting

 

Olen jo jonkin aikaa suunnittelut että kävisin kameran kanssa kylässä mielenkiintoisissa ja inspiroivissa ympäristöissä. Oman jahkaukseni jälkeen sain viimein tartuttua toimeen ja tehtyä ensimmäisen osan tähän pienoiseen sarjaani. Pääsette huomenna siis kurkistamaan The Rag Rug -blogin takana löytyvään Sannin ja Joonan kauniiseen kotiin!

I have planned to go and visit inspiring and interesting  spaces/homes with a camera for some time now. After a lot of stalling and hesitating I finally got a grip of myself and decided to make the first part of this little series. So, tomorrow there's going to be a peak in the home of Sanni and Joona, bloggers from finnish blog called The Rag Rug.

Kommentit

Sarp (Ei varmistettu) http://materiantaju.blogspot.fi/

Kiva, odotan innolla.

Vierailija (Ei varmistettu)

kiva juttuidea!
ps. voit tulla munkin luo kuvaus-kylään :)

Hanna / Hymy hymystä (Ei varmistettu) http://www.hymyhymysta.blogspot.com

Hienoa! Olet niin hyvä kuvaaja, että on mielenkiintoista päästä kurkkaamaan koteihin linssisi kautta. Ja ihmisten asuinpaikat nyt ei voi olla kiinnostamatta :)

Suvi sur le vif

Sarp: jee, toivottavasti tykkäät!

Vierailija: no kuule ilmiannahan itsesi niin puhellaan tästä lisää :-)

Hanna: täytyy sanoa että tuli ihan tuskanhiki kun pääsi kuvaamaan oikeasti tosi tyylikästä kotia, sain photoshopin kanssa kriisin ja nyt oma asunto ei tunnu enää miltään :D Mutta kivaa oli!

saarah
visual diary

hah, mä luulin kommentoivani nimelläni :) puhellaan vaan asiasta lisää!

/saara

kuvapaivakirja.blogspot.com

Kommentoi