Kylpyhuoneeseen / Bathroom details

Kylpyhuoneeseen_suvisurlevif.jpg

 

Kylpyhuone alkaa olla loppusuoralla, ainoastaan putkitukset, listat ja viimeistelyt ovat tekemättä. Koska olen päättämätön haihattelija ja suunnittelen usein samalla kuin teen, peili ja sen yläpuolelle tuleva valaisin ovat vielä hakusessa. Tarkkaa puuhaa tämä meikäläisen kämppäremppa.

Näillä näkymin kallistun tuon kollaasissa olevan mustan Lampe Grasin kylpyhuoneversioon. Jos tila ja kukkaro riittäisivät, ottaisin tuon Gubin peilin seinälle ihan samantien. Peilillä on kaunis, retro muoto, mutta moderni toteutus. Sen molemmille puolille ripustaisin Hayn messinkiset kynttilämansetit. Kynttilämansetit kiinnostavat kyllä oikeastaan muodossa kuin muodossa, huussin laatat ovat aika klassiset ja graafiset, ja antiikkiset lampetit rikkoisivat tätä sopivasti.

Nuo hopeiset ja kultaiset, vanhasta peilistä tehdyt koukut ovat kauniit kuin koru, ne saattavat päästä pyyhekoukuiksi. Ferm Livingin pyyhetelinekin olisi turkasen kaunis. Ja miksei kylpyhuoneessakin voisi olla tauluja – tuo Paper Collectiven juliste olisi kaunis. Nämä saavat minut toivottavasti inspiroitumaan ja kahlaamaan loput tarvittavat kylppäriin.

Hay Lup wall kynttilä – Artilleriet, Gubi F.A. Wall mirror  – Artilleriet, Antique mirror Wall Hooks – Artilleriet, Lampe gras 304 – Artilleriet, Paper Collectiven juliste – Finnish Design Shop, Ferm Livingin pyyheteline – Finnish Design Shop. Kuvat: valmistajat.

*

Trying to get my bathroom inspiration groove on, the space is almost ready but it needs those important, finishing touches. 

 

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *