Lämpimät jalat, hyvä mieli / Warm feet, good feeling

Suvi sur le vif

 

Terveisiä täältä jäätyneiden koipien valtakunnasta! Teen aika paljon duunia koneella ja kyllästyin kohmeisiin varpaisiini ja villasukkakerroksiin - siispä ostaa päräytin itselleni Ainot. Miestä naurattaa mutta minä olen tyytyväinen pehmoisiin ja lämpöisiin tossuihini. Ja nuo pompulat!

Greetings from the kingdom of frozen toes! I work a lot in front of the computer and got tired of my cold feet and layers of woolly socks - so I bought these Aino-slippers for me. My better half is amused by these but I feel content of my soft and warm slippers. And those bobbles, I love all things with bobbles!

 

Kommentit

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Ainot on niin söpöt. Vähän tässä toivon, että joulupukki kuulisi haaveeni :)

Lumo (Ei varmistettu) http://lumolifestyle.blogspot.fi/

Talvella jalkani saattavat olla ihan jäässä, käytän kotona Australiasta ostettuja lammastossuja ja anopilta tilasin joululahjaksi tummanharmaat, valkokuvioiset villasukat. Lämpö on taattu!

Hanna-M (Ei varmistettu)

Törmäsin blogiisi

http://www.desiretoinspire.net/blog/2012/11/18/blog-favourites-of-late.html

Olit saanut lisäyksen nimeesi - suivi sur le vif :)

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Anna: no niin on, niin söpöt että päätin lahjoa itse itseni. :)

Lumo: kuulostaa pehmoiselta ja lämpöiseltä!

Hanna-M: joo tuo mun nimi pakkaa muuntumaan, kasvamaan, lyhentymään ja jäämään välillä kokonaan pois. Just joku oli keksinyt vääntää yhdistelmän Lily Anna! Tietysti se on hankalaa saada selkoa jos ei puhu tai osaa lukea tätä meidän kieltä. :)

Kommentoi