Lisää väriä / More color

Suvi sur le vif

Joka maanantai tuntuu olevan entistä pimeämpi. Piristeeksi tarvitsen ison läjän kynttilöitä ja niitä pehmeitä tyynyjä. Mutta tyynynpäälliset ne vaan puuttuvat. Silmäni eivät tähän vuodenaikaan halaja kirkkaita värejä (no oikeastaan en ikinä halua perusvärejä) joten mieli hiipii haalistuneisiin ja murrettuihin väreihin. Kanervanpunaista, tummaa sinistä, sinapinkeltaista, kellanvihreää, purppuraakin.. Tätä väriskaalaa siis metsästämään!

It gets darker every Monday. I crave soft pillows and candles as a self revitalization. But those pillow covers I am lacking at this moment. I don't want any bright colors this time of year (well not ever..) but I have a yen for faded and muted colors. Dark blues, dusty pinks, mustard yellows, yellow-y greens and purples.. A fabric hunt it is then!

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana oluhuoneen pöytä! Minkä merkkinen ja mistä hankittu?

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Sohvapöydän valmistajaa en tiedä, kyseinen kappale on isovanhemmiltani saatu. Noita samanmallisia näkee aika usein liikenteessä kyllä. Pöytä on alunperin kokonaan puunvärinen, viilu oli niin tuhoutunut pöytälevyssä että maalasimme sen valkoiseksi. Eli tämä on hiukan tuunattu versio.

Piret
lainahöyhenissä

tervetuloa Lilyyn !!

Onpa ihana blogi Sinulla !!  Mistä mahtaa olla tuom musta sohvasi ? Itse tilasin juuri Ikeasta vastaavan henkisen, mutta omasi näyttää vieläkin täydellisemmältä

Piret xx

 

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Piret: kiitos blogikehuista ja samat sanat takaisin sinulle, löydän blogistasi aina inspiraatiota!

Ja sohva tosiaan on Ikeasta, Karlstad merkiltään.

Piret
lainahöyhenissä

Suvi: EIKÄ !!  Ha sitten meidänkin sohvasta tulee ihana, koska on juurikin samainen peli, mutta kulmamallina :) Se vaan saapuu vasta torstaina, niin en ole päässyt sitä läheltä tutkimaan. Jummi, hyvä maku meillä eiks je ;)

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Piret: hee, onnittelut siis erinomaisesta ostoksesta! Tuo sohva on ollut meillä nyt vuoden verran ja kiittelen itseäni ostoksesta joka päivä kun siinä ehdin köllötellä! Ihan parasta on nahan hidas patinoituminen.

IAMTHELAB (Ei varmistettu) http://www.iamthelab.com

I love that picture wall. The perfect combination of images.

ediot (Ei varmistettu)

Hello. just wondering- where is that rug from? i love it to bits.

Suvi sur le vif

ediot: the rug is from Carpetvista (www.carpetvista.com)

ediot (Ei varmistettu)

thanks heaps for your reply. love your blog!

Kommentoi