Lupin road

 

Pääsin ostamaan tänään ensimmäistä kertaa kukkien ja vihannesten siemeniä. Haalimani keko pusseja on, no vähintäänkin varsin optimistinen. Ohitin kaikki keltaiset ja oranssit ja päädyin kylmempään väriskaalaan. En kehtaa kuvata pusseja tänne, koska minulla on sellainen kalvava pelko (kokemus), että maasta ei nouse kuin paskaruohoa. Onneksi osan niistäkin voi syödä villiyrtteinä.

Laitoin sen sijaan muutaman kuvan viime kesältä. Mansikat, lupiinit ja hiekkatiet, odotan teitä jo. Samoin odotan roseeviinin ryystämistä omenapuiden alla, aamukasteista nurmikkoa ja ensimmäisiä ulkona syömisiä. Niin kaheli en ole, että olisin vielä mennyt pyörimään aamukahvin kanssa jäiselle pihalle. Tosin nyt kun lausuin tuon ajatuksen ääneen, se ei kuulosta enää niin hullulta, ainakaan aurinkoisena aamuna. 

*

I bought my first flower and vegetable seeds today for the garden. I am not sure if there's going to much growth though, with my usual luck. But I will try my very best. These are some summer pictures that I found from the archives. I wish I could have some strawberries and lupines right now. 

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

Helsinki on sumua ja harmaata täynnä. Siksipä just nyt tuo ensimmäinen kuva on pökerryttävän ihana. Ja olis kyllä muutenkin.

Suvi sur le vif

Kesäkuvien vilauttelu näin lopputalvesta on vähän cheap trick, kun lämpimien ilmojen odottelu tuntuu niin mahdottoman pitkältä. Mutta pienikin kesän muistelu tuo heti autuaan mielen. Enkä tietysti muista viime kesän kalseita ilmoja tai hyttysparvia. 

Piia Pauliina
Piia Pauliina

Oi mitä kuvia!

Suvi sur le vif

Kiitos Piia Pauliina! Näitä kelejä odotellessa. :) 

Kommentoi