Maanantai / Monday

 

Uusi viikko pyörähtelee taas käyntiin, minä kirjoittelen työlistoja ja kulauttelen teetä alkavaan syysflunssaan mutta olen silti hyvillä mielin. Inspiraatiota ja intoa tuntuu tulevan joka suunnalta. Suurin syy taitaa olla viikonlopulla tehty kodin järjestely ja uudelleen miettiminen, tyhjennetyt nurkat antavat tilaa mielelle. Yksi suurimpia ärsytyksen kohteita itselleni on yrittää tehdä töitä sekaisessa kodissa. Kun yritän lepuuttaa silmiäni välillä koneelta ja näen pelkkää kaaosta, stressaannun ihan hurjasti.

*

New week rolls on, I'm writing to do-lists and drinking tea to tame out the beginnings of an Autumnal flu. But still feeling good, inspiration keeps flowing apparently.

 

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Rakastan kaikkia kuvia, joita sun blogissa aina näkyy!

Ja olen ehdottomasti samaa mieltä tuosta sotkuasiasta. En osaa enkä pysty keskittymään oikein mihinkään, jos ympäristö ei ole siisti tai esteettisesti kiva.

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihana blogi!

Tunnen ihan samoin epäjärjestystä ja sotkua kohtaan, käsityö-askartelu-puuhaus-ihmisenä nurkkiini on tapana kasaantua jos jonkinlaista projektia, mutta välillä täytyy kasata kaikki omille paikoilleen ja pois näkyvistä, että saa sisäisen rauhan takaisin.

Kommentoi