Muita nurkkia / Other corners

Suvi sur le vif

 

Välillä omien kotinurkkien tiirailu kameran linssin läpi tuntuu niin tylsältä - samoista vanhoista, tällä hetkellä vielä pimeistä nurkista on vaikea innostua. Silloin ei parane kuin kääntää katse muualle. Vaikka näihin kuviin. Olen siis joskus asunut paikassa jossa on jopa valoa! Ja väriä! Värithän eivät oikein tule esiin jos ei ole valoa.

Kuvat ovat asunnosta, jossa asuin puoli vuotta viettäessäni vaihtovuotta Sisiliassa. Saadapa nuo marmorilattiat. Tai tuon valon juuri nyt. Vaihtelu (toivottavasti) virkistää, huomenna jaksaa taas fiilistellä kynttilänvaloa ja hämyä.

Sometimes it is just so dull to peek at your own home through the lense - the same old corners and lightless rooms. Then you just have to look at something else. These pictures for example. And remember that yes, I have lived somewhere where is light! And  color! You kind of need the light to get those colors pop.

These pictures are from the apartment that I lived for six months as an exhange student in Sicily. To get those marble floors or that light right now.. Maybe tomorrow it's time to get inspired from candlelight and dark tones again.

 

Kommentit

Sini-Julia (Ei varmistettu) http://www.sinijulia.blogspot.fi

I-H-A-N-A valo!
Suomessa tykkään erityisesti siitä, että täällä on niin monipuolista valoa eri vuodenaikoina, mutta ah kuinka kaipaan välillä(talvella) sitä suoraa auringonpaistetta!

JohannaT (Ei varmistettu)

Hei ekaa kertaa kommentoin, tykkään kovasti kuvistasi.
Ja kesän lapsi kun olen, näkisin - enemmän kuin mielelläni - näitä lämpimiä, valoisia Sisilia-kuvia lisääkin :)

hymyjä pakkasessa

Oi, Sisilia! Kauniita kuvia, kaunis koti.  olisi ihana nähdä lisää reissukuvia.

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Sini-Julia: valo on kyllä monipuolinen, harmi että se on niin vähäistä näin talvisessa Suomessa.

JohannaT: jee ekalle kommentillesi! :) ja pistetään Sisiliatoive korvan taakse!

annu: ehkäpä niitä siis tänne jakelen kun taas loppuu valon kanssa kärsivällisyys. :)

Liivia (Ei varmistettu) http://vialiivia.blogspot.com

RRRRRakastan näitä Sisilian kuviasi, kaikkea niissä!!!
Ja muistankin hyvin kaikki mitä olen nähnyt, niin hyvin olen niistä elementit imenyt:)
Tuo eka kuitenkin, siinä on kaikki ihan täydellistä, KAIKKI.
Voi kun saisi Sisilian ihan nyt just konkreettisena jalkojen alle ja valon pään sisälle, mutta nämäkin auttoivat hyvin, kiitos.

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Liivia: kiitos ihanasta kommentistasi! Minun on monta kertaa pitänyt pistää nämä kuvat kansien väliin (kuten sinulla on tapana omien matkakuviesi kanssa) mutta vielä se homma vaan odottaa jotain kerkeäväistä ja ahkeraa. Ja kyllä, ollappa nyt Sisiliassa, ajatuskin riipaisee.

Kommentoi