Perinteistä / Traditional things

 

Pellavaa ja villaa. Pellavaliina on miehen vanhemmilta saatu. Se on oikeasti pöytäliina mutta käytän sitä myös epäsovinnaisesti sängyn päällä, jossa valo osuu kankaaseen kauniisti. Uudet lapaset sain äidiltä puhkikulutettujen tilalle. Nahkahanskat olisivat varmasti hienostuneemmat mutta minä vannon lapasten nimeen; ne pitävät sormeni just täydellisen lämpiminä.

En muuten seuraa ihan kaikkia trendejä mutta kansallisromantiikka taitaa olla nyt pinnalla ja siihen lähden mieluusti mukaan, perinteiset jutut ovat parhaita ja niitä löytyy itseltäni aina, oli kyse trendistä tai ei.

*

Linen and wool, I love you guys.

 

Kommentit

Uusi Aamu (Ei varmistettu) http://uusiaamu.blogspot.com

Perinteiset jutut ovat täälläkin aina muodissa. Haaveissa olisi toteuttaa kaikenlaisia juttuja, joihin silloin lapsena tottui, joista on isovanhemmilta kuullut ja joista kuitenkin on jotenkin erkaantunut. Yksi haave on jo melkein valmis ja se on itseneulottu villapaita miehelle.

Vierailija (Ei varmistettu)

Samma här; perinteet ja folk aina muodissa.
Minäkin käytän tumppuja ja niiden sisälle lkun aittaa vielä sellaiset joka käteen venyvät sormikkaat, niin ovat ihan tosi lämpimät.
Kauniita kummatkin, nämä sinun palasesi kansallisromantiikkaa.

Suvi sur le vif

Uusi Aamu: en voi muuta kuin ihailla ihmisiä jotka saavat kasattua omine käsineen kokonaisen villapaidan, vau! Minä en ole siunattu ompelu/neulomistaidoilla ja sekös harmittaa!

Vierailija: minulla taitaa sormissa olla sen verran hyvä verenkierto että ihan villalapaset pitävät pelkästään lämpiminä. Itseasiassa tykkään juuri siitä, että villa hengittää ja päästää hiukan ilmaa kulkemaan läpi, ei rupea näpit hikoamaan :-)

Kommentoi