Pieniä kimppuja / Tiny bouquets

 

Viime viikot ovat olleet varsin anteliaita kukkien suhteen; kaikenlaista puskaa riittää pöydällä yllin kyllin. Olen alkanut viljellä yksittäisiä kukkia ja pienempiä kimppuja muuallekin kuin keittiöön. Vessassa kurkistelee yksi rohkea tulppaani ja (vielä yhtä maalikerrosta vaille olevassa) eteisessä oli viikko sitten tämä kimppu kuikuilemassa.

Tarvitsisimme tuon ihme peili-valosysteemin tilalle lipaston, jotta säilytystilaa saataisiin lisää. Kirpputorit ja anttiikkimööpeleitä sisältävät putiikit ovat olleet ahkerassa syynäyksessä. Haaveilen tosin sellaisesta vanhasta yhdistelmästä, jossa on peili ja kaksijalkainen, seinään kiinnitettävä pöytä. Mut käytännöllisyys taitaa voittaa. Olen muuten alkanut näkemään punaista jo pelkästä käytännöllisyys-sanasta. Sitä vastaan on välillä hankala taistella, koska muuten edessä on aina kasa niitä epäkäytännöllisyydestä johtuvia ongelmia. 

*

There has been a plethora of blooms in our home. Tiny bouquets and  flowers around the house.

Kommentit

mariell (Ei varmistettu) http://hjartesmil.com

beautiful! are those lilacs?

Suvi sur le vif

Yes they are. :) Though too bad, that these flower shop ones don't have the amazing scent. 

SarP (Ei varmistettu) http://materiantaju.blogspot.fi/

Minulla on haaveissa trymoo peili.
Tuo kimppu on aivan ihastuttava.

Suvi sur le vif

Ne ovat upean linjakkaita! Minä haluaisin sellaisen parin, jossa pöytä olisi marmoria ja sitä krumeluuria riittäisi. Tosin haaveeni ei ehkä ihan kohtaisi talon tyylin kanssa. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Bouquet?

Suvi sur le vif

Oh dear, it seems you shouldn't type too late in the night, it seems I've come up with a new word for bouquet.. 

Suvituuli.S
MadebySuvituuli

Moikka semi-kaima! :)

Kiitos ihanasta blogista, nautin kuvistasi ja estetiikasta. 

Mulla on myös pikkukimppu-fiksaatio. Mielessä pörrää kaikenlaiset kukka-asetelmat ja pienet salaiset asetelmakohdat kodissa. Vaihdan kodissa järjestystä koko ajan ja pyörittelen huonekaluja ja esineitä huoneesta toiseen hyvää flowta hakien. Ja ne kukat. Pakko. Olla. Kukkia. Kaikkialla. Kaikissaväreissä.

Syynä varmaan kevät, freesit ideat, kukat, lumien sulaminen ja lintujen äänet. <3 

Voi hyvin,

Suvituuli

Kommentoi