Suosikkijuttuja / Favorites
Rosmariini ja sitruuna. Yhdessä ja erikseen, milloin vain ja missä vain. Suorastaan jumaloin rosmariinin ja sitruunan kuoren tuoksuja.
Rosemary and lemon. Together or alone. Anytime, anywhere. I adore the smell of rosemary leaves and lemon zest.
Juureen leivottua hapanleipää rosmariinilla ja merisuolalla. Meillä on ystäväni kanssa projekti opetella tekemään leipä alusta loppuun asti itse ja tämä on ystäväni (erittäin herkullinen) ensimmäinen kokeilu. Oma juureni majailee vielä jääkaapissa. Lisää raporttia seuraa toivottavasti pian!
My friend and I have a project of making our own bread from scratch, using homemade sourdough, rosemary and seasalt to make a sourdough bread. This my friend’s first (and very delicious) version of the bread. My ”mother dough” is yet to be tried out. Going to report the results to you!
Sinappi. Dijonin rakeinen sellainen. Mahtavaa salaatinkastikkeissa ja marinadeissa. Olen aina ollut sinapin ystävä ja tämä on ehdoton suosikkini, pidän tekstuurista ja lempämmästä mausta.
Mustard. The grainy one from Dijon. Great in salad dressings and marinades. I’ve always been a friend of mustard and this is my ultimate favorite of them all, I like the texture and milder taste.