Toisto / Repetition

 

Olin hurjan huono kokkaamaan puuroa ennen tätä syksyä. Sain sen joka kerta kiinni pohjaan, makua ei ollut nimeksikään ja rakenne oli kuin laastia. Toisto on kaiken oppimisen äiti, lokakuussa nimittäin hiffasin muutaman asian puuron tekemisestä. Enää puolet lautasesta ei jää syömättä.

Ensiksikin, hankin paksupohjaisen kattilan, koska minulla on tapana unohtaa sekoittaminen liian pitkäksi aikaa. Lisään nykyään myös nestettä reilusti, koska tajusin inhoavani puurossa yhtä asiaa: paksua rakennetta. Maustan kaurapuuroni vain suolaripauksella, päälle lisään yleensä lusikallisen hunajaa, koska simppelit jutut ovat parhaita.

Jos minulla sattuu olemaan enemmän aikaa ja päärynöitä saatavilla, pilkon yhden ylikypsän päärynän puuron joukkoon ja ripautan reilusti piparkakkumaustetta sekaan. Päälle viipaloin toisen päärynän ja ripottelen manteleita, sekä lisää piparkakkumaustetta, jonka liikakäyttäjäksi muutun syksyllä.

*

Porridge with pears, almonds and gingerbread spice is my go to breakfast right now.

 

 

 

Kommentit

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Tämä syksy houkutteli minustakin esiin aamupuuronaisen. Oma paheeni on pari nokaretta lemon curdia puuron pinnalle, järkyttävän hyvää. 

LiisaK (Ei varmistettu) http://www.trainingdrama.fitfashion.fi

Hei miten ihanalta näyttää (ja kuulostaa!! :P)! Saanko kysäistä, että mitä puuroa sulla tossa kuvassa on - kaurapuuroa(ko)?? Haha :D

Kommentoi