Tuoksuja / Scented

 

Kiire, stressi ja aikataulut ovat määrittäneet viime ajat. Tänään sain pistettyä sille stopin. Siihen tarvittiin hiukan innostavaa luettavaa, univelkojen poistamiset, aurinkoa, hyviä tuoksuja ja puuhailua täysin hyljeksityssä keittiössä. Keittelin tuoreesta mintusta teetä, sytytin seetriltä tuoksuvan kynttilän ja siivoilin nurkkia.

Nuo kuvassa näkyvät La Bruketin saippuat ovat muuten uusia suosikkejani. Putelit ovat kauniita mutta eritoten tykkään itse saippuasta: se jättää kädet mukavan pehmoisiksi ja tuoksuttaa ne kevyesti rosmariinilla, appelsiinilla ja seetrillä. Metsä kylppärissä.

Valmistaudun myös tulevaan mustikkakauteen tekemällä kesägranolaa. Tällä kertaa en käyttänyt kuivahedelmiä vaan pidin pohjan simppelinä ja pähkinäisenä, mukaan murskasin kardemummaa ja raastoin reilusti muskottia. Aion tehdä vielä sitruunaista siirappia ja nauttia tuoreet mustikat sen, maustamattoman jogurtin ja granolan kanssa.

Kukista olen sentään ehtinyt nauttia: tein kuvaamiini häihin morsiamelle kimpun ja käytin siihen huumaavalta tuoksuvia pioneja ja maailman ihanimpia, englantilaisia ruusuja. Ne muistuttavat pallomaisella, kerratulla muodollaan hiukan pionia, ruusut tilasin Sannalta. Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos. Mutta on ihan parasta kun on luottokukkakauppa, jonka omistaja tajuaa aina, että minkälaista kukkaa halajan.

 

*

Lots of hurry, stress and schedules. But now I'm trying to relax a bit in between jobs and do-to-lists. And I've treated myself with scents. Bought some La Bruket soaps and they are scenting my bathroom and hands all forest-y.

I've prepared for the becoming blueberry season by making some summer granola. No dried fruits, just different nuts seasoned with cardamom and nutmeg. I am going to eat it with those blueberries, lemon syrup and natural yogurt.

And I also made a bouquet for a wedding I photographed. Lots of heavily scented peonies and english roses. Pink fluff.

 

 

 

 

 

 

 

Kommentit

Elisa-homeiswheretheheartis (Ei varmistettu) http://elisa-homeiswheretheheartis.blogspot.fi/

Onpa aivan ihana kimppu! Ja kauniisti sopii tuo valkoinen siankärsämö hienompienkin kukkien seuraan. Tuo luonnollisuutta ja rentoutta. Itselläni on ikuisella to do listalla oppia "oikeasti" sitomaan kimppuja. Silmää kyllä löytyy niiden tekemiseen, mutta sitoa en (vielä) osaa. Ja jälleen kerran, ihanat kuvat!!! :)

Suvi sur le vif

Sitominen on kyllä haastavaa ja amatoorinä sitä touhailen, kunnioitus ja ihailu kyllä kaikille ammattilaisille kukkataitureille. Mutta noita vapaamuotoisempia ja rönsyileviä kimppuja tulee joskus duunailtua, lähinnä omaksi iloksi.

Anathalia (Ei varmistettu) http://www.scavengenius.com/

Beautiful bouquet! I love the smell of flowers!

Suvi sur le vif

I do too, the most loveliest perfume there is, fresh flowers I mean :)

Sanni - ragrug (Ei varmistettu) http://theragrug.blogspot.fi/

Sit ja jos me joskus päästään naimisiin asti niin tilaan sut ylimmäksi kimpuntekijäksi ja kuvaajaksi! Myyn vaikka noi Thonet-tuolit niin on rahaakin :)

Suvi sur le vif

Me voijjaan sit hieroa kauppoja :))))

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihania kuvia blogissasi ja niin herkullisia ruokakuvia!!

Suvi sur le vif

Kiitosta vain, kauniista kommentistasi!

Liia (Ei varmistettu)

Toistan minäkin kiitokset ihanista kuvistasi :) Saippua kuulostaa juuri sellaiselta jota olen etsiskellyt, joten voisinko kysyä, mistä olet omasi löytänyt? Pinossa olen samasta sarjasta nähnyt joitain muita tuotteita, google taas ei osannut kertoa, löytyisikö niitä muualtakin kuin nettikaupoista.

Suvi sur le vif

La Bruketin saippua on täältä Turusta, Sisustuksen Koodista. Siellä on kaikkea muutakin koukuttavaa ja ihanaa, kannattaa käydä! Ja sieltä löytyy myös tuoksunäytteitä, joita voi tuoksutella paikan päällä. Nettikaupassa pitää aina arvailla tai ostaa testereitä.

Kommentoi