Vaaleanpunaista höttöä / Pink fluff

Suvi sur le vif

 

.. Kaipaan nyt kyllä tähän uskomattoman sumppuiseen ja kiireiseen viikkoon, paetakseni arkea. Tai mitä tahansa höttöä, kunhan se on valoisaa ja sisältää hempeitä värejä. Kukat ovat viime keväältä Turun kasvitieteellisestä puutarhasta ja kaksi alempaa Palermosta. Kaivan viimeksi mainitusta kuvat yleensä tähän aikaan esiin ja huokailen, haikailen ja hymistelen.

I need pink fluff in these dark days and in my busy week. Or any kind of fluff, it just has to be full of light and soft colors. Flowers above are from Turku's botanical garden last spring and these two lower ones are from Palermo. I usually dig my Palermo pics this time of year and just keep sighing and yearning.

 

 

Kommentit

vilma.p
Vilma.P

Ah, sinäpä sen sanoit. Aivan ihania kuvia! Kumpa näiden tuijottelusta saisi saman energian kuin auringosta..

:) :) (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia. Oikea hyvän mielen blogi sulla Suvi

Hanna / Hymy hymystä (Ei varmistettu) http://www.hymyhymysta.blogspot.com

Mahtavat kuvat! Ja samaa höttöä huomasin itsekin pällisteleväni vkonloppuna. Jotain kesäisiä kanerva- ja metsämansikkakuvia. Huh hei, eipä tunnu talvi vielä tämän tytön tunnelmissa..kyllä se glögi alas menee, mutta lähinnä tuntuu että ois sopiva aika käydä talviunille!

Noo (Ei varmistettu)

Voisitko kertoa enemmän Palermosta/Sisiliasta? Olen matkaamassa sinne ensi keväänä, tällä hetkellä haussa on vuokratalo Trapanin liepeiltä. Ihanat kuvat ovat myös toivottavia :)

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

vilmpa.p: niin, itseään voi hetken huijata kauniilla kuvilla mutta ihan oikea aurinko sen energian antaa :) Toivotaan kovasti aurinkoista viikonloppua, edes pikku pilkahdusta!

:) :)  kiitos hymyilijä! Hyvään mieleen pyrinkin, eihän se oma elämä aina hymyile mutta täällä yritän levittää positiivisuutta. :-)

Hanna: talviunet, mikä ihana idea! Minä hörppäsin viikonloppuna ekat glögit naamaan mut kaipaisin ehkä jotain muuta lämmintä juotavaa, vaikka hehkuvaa siideriä.

Noo: voi kuule kun meninkin deletoimaan sen aikaisen blogini. Tuolta minun tumblristani, aika sieltä loppupäästä löytyy kyllä Palermo-kuvia (sivupalkista löytyy linkki)

Vinkeistä sen verran että Sisilia on aivan ihana keväällä, suosittelen jos mahdollista, niin liikkumaan myös autolla ympäriinsä.

Yksi kauneimmista paikoista löytyy Palermon ulkopuolelta, Terrasini-nimisestä pikkukaupungista. Siellä lähellä on luonnonpuistoalue Capo Rama, jossa on mitä upein lahti, Cala Rossa. Terrasinista löytyy kyllä myös ihania rantoja.

Muuten suosittelen kävelyä ja tutkiskelua ympäri Palermoa, isoja ja historiallisia ruokamarketteja, sunnuntain isoa kirpputoria ja.. Herkullista pizzaa löytyy esimerkiksi entiseltä asuinkadultani Via Nicolo Garzillilta, ravintolasta nimeltä Biondo. Aina jonoa mutta odottelun arvoista.

Jos haluaa rauhallista rantaelämää, Mondellon rannat löytyvät läheltä Palermoa ja sinne on helppo mennä bussin kanssa. Mondello on muutenkin ihana, idyllinen pikkukaupunki ja siellä on paljon mereneläviin keskittyviä ravintoloita.

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitokset vinkeistä! Suuntaan samantien tumblriin.

Kommentoi