Viikonlopulle / For weekend

trendihuhtikuu_suvisurlevif.jpg

Terveiset täältä mullan ja krookusten täyttämästä arjesta! Katkaisin pääsiäiseksi aivotoiminnan ja työt kokonaan pois, työt palasivat kyllä pyhien jälkeen (niinhän ne aina tekevät), mutta aivotoimintaa odottelen vielä palaavaksi. Meinaan kulauttaa perjantain kunniaksi lasin kylmää viiniä ja painua pehkuihin.

Huomiseksi minulla on jemmassa ainekset aurinkoiseen säähän sopivaan sapuskaan, eli Trendin huhtikuun numerosta löytyvään sitruunaiseen anjovispastaan. Jos värähdät jo pelkästä anjovis-sanasta, suosittelen silti nappaamaan lehden ja kokeilemaan pastaa. Anjoviksen tarkoitus ei ole tuoda suoraan naamaan iskevää kalanmakua, vain syvyyttä, suolaa ja välimerellisyyttä. Jos vaikka uskaltautuisin syömään ensimmäistä kertaa pihalla tänä vuonna!

Muuta parasta juuri nyt-osastoa ovat Muscat-rypäleestä valmistetut valkkarit, eritoten tuo Wolfberger. Olen ihan koukussa sen kevyeen rusinaisuuteen ja kukkaistuoksuun. Samalle listalle lisäisin myös tuoreen parsan  erityisesti edellämainitun viinin kanssa, auringonpaisteen, mustarastaiden laulun ja sen, että huomenna on lauantai, viikon ehdottomasti paras päivä. 

*

Good things for the weekend, like lemon anchovy pasta, glasses of white whine (preferably made from Muscat grapes), sunny weather and lot’s of blackbird singing.

 

 

hyvinvointi mieli ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.