Viikonlopun saldo / Weekend's yield

 

Vuohenputket, nokkoset ja voikukkien lehdet odottavat läpikäymistä ja kokkailua. Kökin osan viikonlopusta naama kiinni puskassa ja keräsin kevään satoa. Yritin myös houkutella parempaa puoliskoa mukaan mutta hän aikoo kuulemma keskittyä syömiseen.

*

Weekend's yield in wild plants. I collected nettles, dandelions and goutweed. Now they are waiting for me to go through them and make food.

 

Kommentit

Hanna-Katariina

Uskomattoman hienot kuvat. Jaathan villikasvireseptisi meillekin!

Suvi sur le vif

Hanna-Katariina: toki, ens viikolla ois luvassa jonkinmoista repertuaaria :)

Selma Greyscale

Oli ihan pakko kommentoida, että olen jo aikoja sitten linkittänyt upean blogisi blogiluetteloon ja aina kun näen, että olet postannut, tulen onnelliseksi, koska saan ahmia silmilläni mielettömiä kuviasi! Kiitos!

Suvi sur le vif

Selma Greyscale: no voi jestas miten ihanan kommentin tupsautit sunnuntain iltaan, paljon paljon kiitoksia! Toivottavasti ilostut jatkosssakin:)

Chamallow (Ei varmistettu)

Aivan upea blogi, upeita kuvia ja upeita resepetejä! Kiitos paljon, niin monet inspiraatiot ja vau-henkäykset olen täältä saanut!
Nyt harmittaa vain, kun tuon Lilyn uudistuksen myötä aamupalalla ja reseptit kategoriat ovat kadonneet :( Mahtaako niitä saada palautettua?

Suvi sur le vif

Kiitoksia paljon kauniista sanoista :) Kategoriat palailevat pian takaisin että ei hätää, kohta pääset tutkailemaan reseptiarkistoja!

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Sun kuvat on kuin maalauksia. Voisin katella niitä ikuisuuden.

Suvi sur le vif

Ihana Kati kun piristät meikäläisen tiistai-iltaa!

Kommentoi