Where were we?

Suvi sur le vif

 

Lokakuun arkea. Sekä sohva, että sänky ovat huushollissa pyhitetty HIMYM-pesiksi. Innostumme monesti sarjoista vasta myöhemmin, ja olemmekin vasta nyt löytäneet How I Met Your Mother-komedian saloihin. Hiukan surullista sinällään, sillä keskustelumme pyörivät tällä hetkellä lähinnä siinä, mitä tehdään tänään ruoaksi ja mitä Barney laukoi suustaan siinä ja siinä jaksossa. Toisaalta ei ole mitään niin ihanaa kuin turvasarja syksyn pimeyden ja työputkien välissä. 

*

Mundane October and a serious addiction to How I met Your Mother, hence the pillow/throw messes. 

 

 

Kommentit

Kauniit neliöt

On kiva kun on jokin sarja (mistä on mielellään tehty tuhat jaksoa), jota fiilistellä syysiltoina :) Teidän olkkari on muuten tosi kotoisan ja ihanan näköinen! 

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Tosiaan, mitä enemmän katsottavia jaksoja, sen parempi :) Ja kiitoksia, onhan tämä kyllä ihan kotoisa kolo!

Pretty Ginghamin Tanja (Ei varmistettu) http://prettygingham.blogspot.fi

Oon muuten tismalleen samanlainen sarjojen myöhäisherännäinen. Ja sitten oon semmonen myös, että mun täytyy saada katsoa jaksot tiiviissä tahdissa. Viikon tauko olis ihan liikaa. Sellaiset pari jaksoa illassa, viikonloppuisin maratonit -tyyppinen lähestymistapa passaa mulle. Viime aikojen kärkeen ovat nousseet kammottavat aihepiiriltään, mutta loistavasti tehdyt minisarjat True Detective ja Top of the lake.

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Heiii mäkin pidin kovasti molemmista ed. sarjoista, eritoten tuo Top of the lake teki vaikutuksen ja jäi mieleen pitkäksi aikaa. Siitä ollaan varovasti lupailtu jatkoa, ja toivon että kakkoskausi olisi vähintäänkin yhtä hyvä. Ja sarjamaratonit on myös mun lähestymistapa, pääsee kunnolla tunnelmaan! 

ansku*** (Ei varmistettu)

Hei, mikä on tuo upea sininen seinämaali, muistatko? Meillä on mahdollisesti yhden seinän maalaus edessä kun viereiselle seinälle tulee ruokotapetti ja tuossa kuvassa väri näyttäisi juuri tapettiin sopivalta.

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Hei Ansku! Väri löytyy Tikkurilan värikartoista, se on joko Tyrsky, tai sitten tuo vanhan ajan värit-värikartassa oleva 345X. Maalaamisesta on jo sen verran aikaa, että olen mennyt sekaisin.

Tosin tuo väri huijaa meidän seinässä hiukan, kameran valotusajan takia ja pohjoiseen suuntaavan ikkunan takia seinä näyttää sinisemmältä kuvassa, kuin oikeasti tilassa. Eli jos haluat kunnolla sinistä, etkä harmaata joka näyttää joskus siniseltä, testaisin tässä värikartassa olevia sinisiä. 

ansku*** (Ei varmistettu)

Kiitos Suvi näistä tiedoista! Kuvasi ja se seinän väri on todella kauniit.

MajaM (Ei varmistettu) http://www.livingroomfloors.blogspot.com

What a perfect blue color on the wall!

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Thank you! I love it too, it has a calming quality to it and balances our yellow-y wood floors.

Vierailija_ (Ei varmistettu)

mistä nuo ihanat tyynyt? :)

Suvi sur le vif
Suvi sur le vif

Tuo iso vaalea tyyny on Saana ja Olli -merkin ja pienemmät kelim-tyynyt ovat Carpetvistalta. :) Molemmat ovat todella hyviä, koska kangas kestää käyttöä! Inhoan nyppyyntyviä sohvatyynyjä.

Kommentoi