Yksi aurinko, kiitos / One sun, please

 

Voi tätä päivien pimeyttä! Raahasimme ruokapöydän (eli työpöydän ja yleisen oleilupisteen) valoisampaan huoneeseen jotta valosta nauttiminen olisi hiukan helpompaa.

Vaikka pidänkin hämärästä ja vuodenaikojen vaihtelusta, pimeys saa aina välillä hetkeksi niskaotteen.

Oh the seemingly never-ending darkness here in Finland. We moved our dining table to the lightest corner in our place so we could get all of those little glimpses of daylight.

 

Kommentit

Sissi E (Ei varmistettu) http://sissiehrstrom.blogspot.com

Kuvissasi on jotain erityistä. Pidän sävyistä, väreistä ja rajauksista, joita käytät. Tykkään tunnelmasta, jonka välität kuvillasi.

Suvi sur le vif

Sissi E: kiitos aivan ihanasta kommentistasi, sait suupielet hymyyn ja sydämen väpättämään!

Hosuli
Hömppäblogi

Ensimmäinen kuva muistuttaa, miksi kannattaa värikoordinoida kirjat. Se on niin nättiä! En ole viimeisen muuton jälkeen jaksanut tehdä sitä, mutta ehkäpä ensi viikolla ehtisin. :)

HaLo

Kirjojen värikoordinointi, mikä ihana ilmaus! Ja sinulla Suvi on todella silmää kuvaamiselle, kuvistasi todella välittyy juuri se tärkein — tunnelma.

maria (floor number four.) (Ei varmistettu) http://floornumberfour.blogspot.com

Your home looks so pretty, love the little details too!

Suvi sur le vif

Hosuli: nättiä mutta vähän vaivalloista, ainakin jos taloudessa on kaksi laiskiaista, jotka lätkivät kirjoja miten sattuu. Sitten sitä saa olla aina koodailemassa uudestaan.

Hannamari: hei kiitoksia, otan tunnelmakehut iloisena vastaan!

maria:  thank you! All the details in our house are scattered rather thoughtless right now, that's what happens when you move everything up all the time..

Kommentoi