Ravintolasuositus kesäiseen Jyväskylään – Arki-illan deitit

Jokainen varmaan tietää, että aika-ajoin arki voi olla aika hektistä ja kiireistä. Välillä tuntuu ettei aikaa suhteen toiselle osapuolelle ole riittävästi, vaikka yhdessä asuisikin. Toisen huomiointi, kuunteleminen ja pienet eleet tekee paljon arjen kiireissä. Ettei elämä menisi liian arjeksi, on kiva lähteä välillä vaikka ulos syömään kotona ruoan laittamisen sijaan. Ulkona syöminen piristää kummasti perusarkea ja saa pysähtymään ja olemaan siinä hetkessä toisen kanssa. Välillä on niin kiva mennä valmiiseen pöytään ja käyttää ruoanlaittoon menevä aika toisen kanssa keskustelemiseen ja päivän kuulumisten vaihtoon. 

Me mentiin työpäivän päätteeksi treffeille syömään ravintola Figaron Summer Loungeen. Ei välttämättä olisi eksytty tänne syömään taikka tiedetty Figaron uudistuneesta Summer Lounge puolesta, ellei olisi edellisenä lauantaina menty käymään täällä terassilla yhdillä muiden paikkojen ollessa tosi täynnä keskustassa. Figarossa on kaksi puolta, toinen on Figaro Summer Lounge ja toinen Figaro Restaurant, jossa on enemmänkin fine dining -ruokaa tarjolla. Figaron Summer Loungen puolella, jossa me käytiin syömässä, listalla on esim. tapaksia, salaatteja ja burgeria. Me valittiin listalta flat bread -annokset ja molemmat versiot, kana sekä tofu-halloumi, oli kyllä herkkuja ja sopivan mausteisia.
Palvelu oli loistavaa ja huomioivaa molemmilla kerroilla ja se oli myös yksi syy miksi mentiin syömään tänne. Summer Lounge puoli on myös ”brändätty” kivasti, kun ikkunateippaukset, menut ja tunnelma menee yhteen. Tunnelma ravintolassa sekä sisällä että ulkona terassilla oli rento ja taustalla soi kesäpäiviin sopivaa musiikkia. Ai että, kun kaikki toimii yhteen se miellyttää meitä kovasti. Tää ravintola on muuten kaikenlisäksi myös yksityinen, jos tykkäät välttää ravintolaketjujen paikkoja. Meille se tuo lisäarvoa ravintolalle, koska onhan yksityistä pienyrittäjää mukavampi tukea, varsinkin ravintola-alaa koetelleen kevään jäljiltä.

Me mennään varmasti vielä toistekin tänne syömään, pakko päästä testaamaan ainakin Tapaslajitelma vielä listalta. Jos kesälomalla suuntaat Jyväskylään tai asut täällä tai lähialueilla käyhän nauttimassa Figaron Summer Loungessa hyvästä palvelusta, ruoasta ja juomasta hyvässä seurassa! Ja kuten aina ravintoloissa, parhaiten varmistat varsinkin isomman seurueen mahtumisen ravintolaan, kun varailee pöydän etukäteen.

Kivaa viikkoa!

//Heini & Mika

kulttuuri ravintolat suosittelen ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *