Jostain on pakko aloittaa

Ja minä aloitan tästä.

 

Mielessä on ollut jo kauan ”päiväkirja”.. ehkäpä juuri Blogi, ja nyt, tässä se on!

Loistavaa! Odotan innolla että pääsen kirjoittelemaan tänne huonoja juttujani, esittelemään asujani, näyttämään esim. että hiukset voi saada todella oudosti halutessaan, kuvailemaan mitä olen syönyt ja nähnyt! Olisihan se hauskaa jos joku vaikka edes vahingossa sattuisi lukemaan tämän ja lähtisi matkaan tälle jännittävälle seikkailulle. 🙂

Voisin kertoa itsestäni vähäisen..

Olen 24-vuotias nuori nainen. Minulle on tärkeää lisätä ”naisen” eteen vielä ”nuori” koska en tunne itseäni niin aikuiseksi, että olisin nainen. Ikuinen nuori, hope so. Olen kotoisin pienestä kaupungista Itä-Suomessa, tai oikeastaan pienestä kylästä. Muutin tänne kaupunkiin kun minusta tuli hölmö 18-vuotias, ja tänne jäin. Vaikka välillä koti ikävä on kova. Asun hassunhauskan poikaystäväni (en halua myöskään kutsua häntä avomieheksi/avopuolisoksi, koska sekin kuulostaa liian aikuismaiselta) kanssa, olemme todella sivistyneitä ja siistejä, NOT. Koti on kiva, varsinkin kun jaksaa siivota.. ja se on asia mistä en nauti, siivous. Lopputulos on kiva, itse tekeminen kuin suurin haaste ikinä. Käyn töissä. Saan rahaa 2 kertaa kuussa, ja käytän rahani yleensä heräteostoksiin ja ruokaan. Tykkään ruoasta, ja sen tekemisestä.. tai en, en sen tekemisestä, ehkä enemmänkin syömisestä. Hyvä ruoka tekee elämästä ihanaa! Seurailen muotia, mutta minulta puuttuu joku kromosoni joka kertoisi miten sen kaiken kauniin saisi näyttämään kauniilta itsensä päällä.. eli minä en osaa pukeutua ”muodikkaasti”. Rakastan matkustelua, mutta en käy matkoilla. Well yes, that make sense. Mutta vain siksi ettei ole ollut mahdollisuutta viimeiseen 10vuoteen. Ehkä tänä vuonna matkustan johonkin! Valokuvaan paljon ja kaikkea, mutten ikinä ole tyytyväinen kuin yhteen kuvaan kaikista sadoista, ja toivon että tähän tulee muutos, muuten blogini jää kuvattomaksi. Ystävät, ystävät, ystävät.. ystävät ovat elämäni suola. Vaikka pidänkin enemmän makeasta. Kuten karkeista! Minulla on kuulema sokeriaddiktio. Voin kyllä melkein olla samaa mieltä, sillä syön juuri nytkin suklaata. Huomenna minulla on kolme finniä lisää.

Jospa näillä päästäisiin aloittamaan! Olen pahoillaini ettei tähän tule yhtään kuvaa.. mutta se johtuu ehkä siitä, etten vielä tunti sitten tiennyt perustavani blogia! Lupaan seuraavaan kuvata jotain.. jotain, en tiedä mitä.. ehkä varpaitani, sillä lakkasin ne eilen. Vaaleanpunaisiksi.

Ihanaa kesää, ja muistakaa käyttää aurinkorasvaa!

-Mily

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *