Olkkarin arki on alkanut!

Moikka! EILEN aukesi Liikunnanilon Olohuoneen ovet! Maija ohjasi kaksi erilaista aikuisten tutustumistuntia ja porukkaa oli tosi kivasti paikalla. Kumpikin treeni vaikutti erittäin tehokkaalta ja hikiseltä, mutta salista kuului ihana nauru ja hyvä tunnelma! Just se tunnelma, mitä mä haluan että liikunnassa onkin. Tuntien jälkeen osa asiakkaista jäi kahville ja hengailemaan. Juuri tätä mä tässä hain ja rakastan, että tunnelma oli hyvä jo heti ekana päivänä.

Tällä viikolla meillä on luvassa vielä temppujumppa 3-5-vuotiaille yhdessä vanhemman kanssa tänään, huomenna keskiviikkona äidit pääsee Maijan kanssa tutustumaan synnytyksen jälkeiseen liikuntaan Vahva äiti – workshopissa ja torstaina vielä treenataan kovaa + huolletaan kehoa mun kanssa keskellä päivää. Nuo keskipäivän tunnit tulee kulkemaan myös läpi syksyn, tiistaisin ja perjantaisin. Hinta niissä on aina 10€ eli edullisempi ja ne menee tiistaina klo 13 ja perjantaina klo 12 ja 13.15. 🙂

Vaikka mä uhosin, ettei täällä ole ekana päivänä mitään keskeneräistä niin tottakai täällä on. Suihku odottaa vielä putkimiehen käyntiä ja jääkaappi oleskelutilan puolelle saadaan ilmeisesti huomenna. Oleskelutilan jääkaapissa on siis jatkossa mm. kahvimaidot ja lasten pillimehut kylmässä. Voit jättää sinne myös omia eväitä, mikäli mukanasi on semmoista mikä kaipaa kylmäsäilytystä. Oleskelutilassa on myös mikro teidän käytettävissä.

Tutustumisviikot jatkuvat aina 1.8. asti. Eli vielä ensi viikollakin on edullisia tutustumistunteja tarjolla. Tutustumisviikot kruunaa avoimet ovet 1.8. klo 11-16. Avoimissa ovissa on Maijan ja Jennyn lyhyitä ilmaisia liikuntatuokioita, tarjouksia ja hyvää fiilistä! 🙂

Avajaisviikkojen sarjakortti tarjoukset (10x kortti aikuisten tunneille 105€ ja 5x kortti aikuisten tunneille 60€) ovat voimassa siis vielä 1.8. avoimissa ovissa, sen jälkeen ne ovat normaalihintaiset 120€/70€.

Syksyn perhe-, lasten-, ja äitiysliikunnan kursseille voit ilmoittautua osoitteessa www.liikunnanilonolohuone.fi

Nähdään! <3:llä Nea 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *