Monikäyttökortit alkuopetukseen: suloiset pöllöt

Monikäyttökortit alkuopetukseen pöllötMonikäyttökortit alkuopetukseen pöllöt

Huhuu! Eräänä päivänä luokkaan lenteli suurensuuri parvi erilaisia, suloisia pöllöjä. Heillä oli mukanaan alkukirjaimia, tavuja, vokaaleja ja yhteen- sekä vähennyslaskuja. Nämä monikäyttökortit alkuopetukseen soveltuvat monenlaiseen käyttöön, sillä korttien teemaa ei ole rajattu esimerkiksi vain pääsiäiseen tai talveen.

Monikäyttökortit koostuvat 24 erilaisesta pöllöstä. Voit käyttää kortteja sellaisenaan tai tulostaa pakan vaikkapa tuplana, jolloin voit hyödyntää pöllöjä samanlaisten parien etsinnässä.

Pöllöt toimivat mainiosti ympäri vuoden! Voit kirjoittaa kortteihin pöllöjen alle mitä tahansa, juuri sinun luokassasi opeteltavia asioita. Pitkiä ja lyhyitä vokaaleja, kaksoiskonsonantteja, alkukirjaimia, tavuja, laskuja, hajotelmia… Kun laminoit pöllöt, voit käyttää niitä vesiliukoisen tussin avulla uudestaan ja uudestaan vuodesta toiseen. Pöllöt voivat lennähdellä luokan lisäksi myös liikuntasaliin, metsään, uimahalliin, luistelukentälle, minne vain! Tulostettavan pdf-tiedoston voit tilata osoitteesta tassutiikerin.maailma@gmail.com / 20€. Yhdelle A4-arkille mahtuu kuusi pöllökorttia.

 

Lisää erilaisia materiaaleja löydät esimerkiksi näistä linkeistä:

Iloisia, riemukkaita ja oivalluksen täyteisiä oppitunteja sinulle ja oppilaillesi!

Monikäyttökotit alkuopetukseen pöllötMonikäyttökortit alkuopetukseen pöllöt

perhe lapset tyo tutoriaalit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *