Ladataan...
Tassuja ja töppösiä

"En jaksa tänään, avaan tietokoneen huomenna". Näin olen ajatellut jo useamman kuukauden. Mutta nyt olen taas täällä.

Vaatimattomat 767 ilmoitusta kertomassa lukematta olevista postauksista, haha!

Pikkuveli on kasvanut Hurmurivauvasta jo ihan oikeaksi pieneksi pojaksi, joka päättäväisin askelin, kulmat tiukasti kurtussa, pistää kämppäämme uusiksi ja oppii ihan koko ajan uutta.

Isosisko leikittää, huolehtii ja hellii, ja on yhdessä hujauksessa muuttunut höpsäkästä pikkuneidistä pitkäraajaiseksi neitokaiseksi. Edelleen yhtä iloinen ja höpsäkkä silti.

Äiti tuskailee loputtomien kotitöiden kanssa, ja hermoilee helmassa jatkuvasti roikkuvia lapsia. Ja samaan aikaan hän iloitsee siitä, että on saanutkin niin uskomattoman ihanat lapset omaan perheeseensä. Lapset, jotka ovat terveitä, fiksuja ja taitavia, ja sen lisäksi vielä supersuloisia.

Mies herää aamuvarhaisella lasten kanssa, jotta vaimonsa olisi vähemmän kärttyinen. Ja keittää aamukahvit valmiiksi lähes päivittäin. Mitä luksusta! 

Kissat nauttivat aurinkoisista päivistä parvekkeella sekä lyhyistä, lapsilta varastetuista sylihetkistä rapsutuksineen.

Mitäs te?

Yritin tässä yksi ilta laittaa lapsia nukkumaan, mutta heillä olikin laivamatka Espanjaan kesken.

Ladataan...

Ladataan...
Tassuja ja töppösiä

Hyvästi sisustus. Hyvästi edes sinnepäin sommiteltu värimaailma. Hyvästi käytännöllinen olohuone. Meillä asuu nykyisin 7-kuinen pikkumies, joka osaa nousta seisomaan tukea vasten, muttei osaa laskeutua alas. Paitsi sellaisella "puu kaatuu"-tyylillä suorin vartaloin selälleen. Siitä kuuluu selainen mukava kumaus, kun kallo kolahtaa laminaattiin.

Olemme nyt toistaiseksi sisustaneet olohuoneemme niin, että parhaiden vauvanpönötyspaikkojen lähellä on luistamaton matto, estämässä enimmät aivovauriot. Pinkki hyppyruudukkomatto sekä vihreä temppualusta saivat siirtyä lastenhuoneesta olkkariin meidän vanhempienkin iloksi. Ensimmäistä kertaa eläissäni ymmärrän, miksi jotkus hankkivat konttauskypärän. Vielä sohvapöydän kulmiin ne kauniit pehmukkeet niin avot.

Oikeastihan se lattia näyttää usein tältä:

Rakas poikani, olisit voinut odottaa tuota konttaamista ja seisomaan nousua hieman pidemmälle kuin 7 kuukautta. Mutta tadaa:

Kuhmutonta vuoden alkua itse kullekin!

Ladataan...

Ladataan...
Tassuja ja töppösiä

Yhteistyössä Netflix

Tiesittekö, että Netflixistä löytyy oma "New Year´s Eve countdown" lapsille? Tai itseasiassa useampikin. Vuodenvaihteen voi vastaanottaa Halinallejen, Kuningas Julienin, Mr. Peabody ja Shermanin tai Project Mc2:n tähtien seurassa.

Käytä jos:

- Lapsesi tietää, että uutenavuotena on tapana laskea viimeiset kymmenen sekuntia vuoden vaihtumiseen, ja haluaa epätoivoisesti osallistua tähän juhlallisuuteen - muttet halua antaa hänen valvoa puoleenyöhön asti. Sopii vain lapsille, jotka eivät vielä osaa kelloa. Ja äideille, jotka valehtelevat sujuvasti lapsilleen.

- Lapsesi haluaa tietää, miten uuttavuotta juhlitaan ja osallistua siihen, mutta on jo alistunut kohtaloonsa eikä tule mukaan aikuisten varsinaiseen juhlaan.

- Haluat itse laskea viimeiset sekuntit vuoden vaihtumiseen, muttet millään jaksa valvoa puolille öin. Jos esimerkiksi seuraavana päivänä odottaa ankeaakin ankeampi työvuoro. Tai jos olet äiti.

- Haluat viettää vuoden vaihtumisen useassa paikassa yhtä aikaa. Esimerkiksi toisaalta oman rakkaan kanssa kotona (se vuodenvaihtumispusu!) mutta toisaalta kavereiden kanssa kaupungilla (jeee bileet!). Molempi parempi?

Löydät nämä muutaman minuutin pituiset klipit Netflixin viimeksi lisätyistä, tai kirjoittamalla hakukenttään uuden vuoden lähtölaskenta. Meillä taidetaan katsoa kun Halinallet suuntaavat vastaanottamaan uutta vuotta, mutta jos ihan itse saisin valita, laskisin lähtölaskennat Kuningas Julienin siivittämänä. Aika svengaavaa, jotten sanoisi. 

Hyvää uutta vuotta 2016!

Pages