Onnea on tehdä vohveleita aamupalaksi

Kesäiseltä Ruotsin reissulta toimme tuliaisena mieheni tädin vohvelireseptin, ja anoppi vohveliraudan. Eilen herkuttelimme suolaisilla vohveleilla, joiden päälle laitoimme kylmäsavulohta, salaattia ja itsetehtyä remoulade-kastiketta. Nam. Koska vohvelirauta nökötti vielä aamullakin tiskipöydällä ”jäähtymässä”, päätimme tyttären kanssa vaihtaa aamupuuron vohveleihin. Tätä on arjen luksus!

IMG_7373.JPG

Korvasin osan vehnäjauhoista ohrajauhoilla sekä täysjyvävehnäjauhoilla, joten vohveleista tuli aika täyttäviä. ”Lettua, lettua!” tyttö huusi ja jaksoi syödä kaksi ja puoli isoa vohvelia.

IMG_7377.JPG

Vohveleiden päälle laitoimme mummoni naapurin tekemää mansikkahilloa. Onnea on myös huolehtivat ja anteliaat ihmiset ympärillä.

IMG_7380.JPG

Näitä aamuja tulee ikävä taas ensi viikolla, kun työt alkavat.

koti ruoka-ja-juoma
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.