Ristiäisissä

Tassuja ja töppösiä

Tänään oli pitkästä aikaa todella iloinen päivä. Aamupäivällä olimme naapurinpoikien syntymäpäiväjuhlilla, missä remusimme ilmapallojen, potkumopojen, jalkapallojen ja pelikorttien kanssa ja söimme napamme täyteen keittoa, kakkua ja keksejä. Iltapäivällä oli vuorossa söpöäkin söpömmän kummityttömme ristiäiset.

Pikkuneitimme jaksoi istua todella nätisti paikallaan koko toimituksen ajan. Kahvittelun aikana hän varasti shown keimailemalla pilkkumekossaan ja kikattelemalla milloin kenenkäkin juhlavieraan kanssa. Kunhan tämä uusi serkkutyttö hieman kasvaa, he pääsevät yhdessä keimailemaan mekoissaan ja ilostuttamaan juhlavieraita. En malta odottaa!

Neitimme oli odottanut näitä juhlia niin paljon! Valitsimme mekon yhdessä eilen, eikä neiti malttanut odottaa siihen pukeutumista. Yöunille nukahtaminen ei meinannut onnistua kun mielessä pyöri vain serkkuvauvan juhlat.

Ja entäs itse päähenkilö sitten? Hän ei kyllä varmasti jättänyt ketään kylmäksi. Niin suloinen! Eikä itkun tiraustakaan koko kasteen aikana. Ja sanoinko jo että hän oli todella söpö? Vaikka oli kyllä äitinsäkin niin kauniina että! Paljon paljon hehkeämpänä kuin minä silloin meidän neitimme ristiäisissä pari vuotta sitten.

Nyt on juhlat juhlittu, ja pikkuneitimme nukkuu tyytyväisenä omassa sängyssään. Juhlista lähteminen ja arkeen palaaminen oli hänelle tiukka paikka, eikä kyyneliltä vältytty turvavöitä kiinnitettäessä. Onneksi ensi viikonloppunakin on tiedossa mukavia vieraita kahtena päivänä, joten pilkkumekolle on taas käyttöä.

Kommentit

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Voi kun toinen on niin tärkeenä huivinsa kanssa, ihana! :)

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Isi unohti pukea tytölle boleron (kun en erikseen sitä hänen käteensä ojentanut), joten lainasimme kummitädin huivia. Hyvin sekin sopi, ainakin tuohon alkuun, ennen lelukorin löytymistä. Meidän ihana pieni juhlija! <3

Elina U.
Lentoaskeleita

Suloinen juhlija pallomekossaan ja minijuhlijan äitikin on niin kauniina!

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Oi kiitos! Mulla ei taaskaan ole yhtään kunnollista kuvaa itsestäni. Mulla oli ihanat kengätkin, mutta niitä ei näy yhdessäkään kuvassa. :(

Kommentoi