Ladataan...

Huomenta ja hyvää tätä päivää!

Tästä päivästä on tulossa taas kerran kiireinen mutta hyvä päivä, niin minä olen jo herätessä päättänyt! On töitä ja on koulua! Olen huomannut, että minkä asenteen päivään tai yleinsäkin asioihin ottaa, niin ne myös sujuu. Yritän pitää mieleni positiivisena ei tästä tällä hetkellä muuten mitään tulisi. Itsestä tämä elämä on kiinni tai no välillä tulee hallitsemattomia tilanteita mutta viime kädessä minä itse olen tästä vastuussa, miten minä tämän elämäni elän.

Kokeilkaa mennä töihin iloisella mielellä vaikka pikkasen hermoon ottaisikin, niin kyllä se työkaverikin tulee paremmalle tuulelle, kun näkee aamulla hymyn eikä hapanta naamaa.

Tällä hetkellä minua harmittaa vain yksi asia ja se on painonpudotus, joka on pahasti katkolla mutta kyllä minä siitäkin uudestaan kiinni saan, kun vain oikein kovasti haluan. Tämä on myös vain minusta itsestä kiinni ja positiivisen kautta pitäisi tätäkin lähteä puskemaan eteenpäin.

OIKEIN KAUNISTA JA HYVÄN TUULISTA PÄIVÄÄ KAIKILLE!

 

Ladataan...

Tänään aloitin päivän pitkästä aikaa salilla! Ylös kuudelta ja salia kohti. Kyllä tuli energinen ja hyvä olo, kun aloittaa aamun todellakin tekemällä eikä vain löhöämällä! En mä silti sitä kiellä että löhöäminenkin ja sängyssä vitkuttelu olisi jotenkin epämukavaa vaan päinvastoin kyllä sekin on ihanaa. Minulla sitä on ollut pikkasen liian usein nykyään! 

Aamupalakin maistu salin jälkeen taivaalliselta niinkuin se olisi kauheasti poikennut muista aamuista. Kahvin tuoksu on silloin todella huumaava, kun sitä on joutunut hetkisen aikaa odottamaan. Tuoreista appelsiineista saa tällä hetkellä todella hyvää mehua se on oikein minun lemppariani aamuisin. Maustamattomaan jugurttiin sekoitettuna siitä tulee tosi hyvä juotava jugurtti.

Energia töissäkin on huikeaa jaksaa paljon paremmin eikä väsähdä, kun saa aamulla kunnon energia piikin. 

Kaikki liikkumaan aamuisin. Kannattaa kokeilla suosittelen!

Hyvää viikonloppua!!

Ladataan...

Ladataan...

Olen opetellut kotona myös jumppaamaan, kun ei aina sinne salille pääse tai ei suoraan sanoen jaksa lähteä. Kotona jumppaamisessa on se etu ettei tarvitse lähteä, eikä se vie paljon aikaa ja aina pitäisi sen verran löytyä mutta motivaatio on välillä pahasti hukassa!

Meillä on kotona pelit ja vehkeet vaikka millaiseen treeniin on kuntopyörää on monitoimilaitetta lihaskuntoon on jumppapalloa on vaikka mitä. Myös löytyy Nintendo wii joka on aikas hyvä koko perheen pelaamiseen ja tuleekin treenattua ihan huomaamatta, kun kisaillaan hiki päässä:-) Taidetaan taas viikonloppuna ottaa pienet skapat perheen tai ystävien kesken.

Minä olen kokenut hyväksi vaihtoehdoksi kaverin kanssa välineiden vaihdon, ei tarvitse kaikkia itse ostaa ja uusi väline motivoi taas harjoittelemaan ja yrittämään. Minun iso vikani on, että kyllästyn helposti samaan puurtamiseen, joten tarvitsen aina jotain uutta. Tiedän myös sen, ettei jumppaamisessa tarvitsisi kuin oma kroppa mutta se vasta tylsää on. Tosin Jutan kirjassa oli ihan ok jumppa minkä toteutin siis kerran, jos vaikka tänään toisen kerran:-)

Oikein hyvää viikonloppua ja kotijumppailkaa ja minulle voisi laittaa hyviä kotijumppaohjeita vaikka kommentti kenttään!! Aina otan vastaa myös hyviä sali ohjelmia:-)  Voin laittaa kuvia ja juttua tänne sitten jumpan toteutuksesta.

Kiitos jo etukäteen Minna

Pages