Oikein hyvää ja lämmintä joulua!!!

 

                                                                                        Moikka!

Oikein hyvää ja lämmintä joulun aikaa kaikille!

Täällä blogin puolella on ollut minun osaltani todella rauhallista, kun elämä on ollut todella hektistä mutta lupaan parantaa tapani joulun jälkeen. Minusta on tuntunut, ettei ole mitään uutta kirjoitettavaa niin olen ollut hetken sitten ihan hiljaa mutta ehkä kirjoittelu alkaa, kun ehdin keskittymään itseeni.

Liikuntakin on jäänyt vallan tauolle mikä harmittaa todella mutta lupaan parantaa tämänkin kunhan päästään jouluhössötyksestä. Nyt ajattelin herkutella joulu herkuilla ja rentoutua. Tai oikeastaan herkuttelu on valitettavasti alkanut jo! Ei kiva! Joulun jälkeen lupaan sen……! Toivottavasti tämä ei ole tyhjä lupaus, vaan todellakin pitää, minä ainakin haluan ryhdistyä ja saada tulevana vuonna samanlaisia tuloksia kun menneenä vuonna. Tuntea niitä hyvänolon tunteita mitä liikunnasta saa!

Nyt on viimeinen työpäivä tänä vuonna takana ja saa vetää villikset jalkaan ja nostaa jalat pöydälle! Tai sitten alkaa järjetön loppurutistus ennen joulua kiirettä pukkaa tiedän sen mutta onhan minulla vielä aikaa!

                                                                                   Minna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *