Ladataan...
TeeLeidi

Niin se on kaksi viikkoa Leidillä hujahtanut. Avajaiset pidettiin 13.-15.6. ja kaikki onnistui yli odotusten. Varsinaisia kutsuja avajaisiin lähetettiin vaan muutama, tärkein kanava avajaisista tiedottamiseen oli Facebook. Ja porukkaa meillä kävi viikonlopun aikana yli 120 henkeä. Voi olla iloinen.

 

Arki alkoi sitten ensimmäisenä maanantaina avajaisten jälkeen. Tekemistä kyllä riitti, läheskään kaikkia kun ei ehditty avajaisiin saada valmiiksi, eikä valmista ole vieläkään. Saatiin "aputyttö" Annin kanssa laitella paikkoja lähes rauhassa, asiakkaita kävi kymmenkunta. Siinä jo vähän pelkäsin, että miten mahtaa ihmiset meidät löytää, ollaan kuitenkin varsinaisista asiakasvirroista syrjässä. Mutta tiistai sitten jo poisti  pelon, ja nyt on asiakkaita käynyt mukavasti joka päivä. Jopa sen verran mukavasti, että edes blogia en ole ennättänyt päivittämään pitkään aikaan.

Alkuun ajateltu 50 irtoteen valikoima on paisunut jo lähes 70:neen. Maailmassa on niin paljon ihanaa teetä, ja kaikkia tekisi mieli saada hyllyyn. Johonkin raja pitänee vetää, mutta muutamaa ihanaa on vielä saatava. Ensi viikolla uutuutena tulee mm. kaktus-tee. Uusia omia suosikkeja on löytynyt monta, tällä hetkellä Pähkinänsärkijä Oolong taitaa olla niistä mieleisin. Katsotaan, mitä ensi viikko tuo taas tullessaan :)

Hassu tunne, kun sunnuntaina odottaa maanantaita, että pääsisi töihin. Voi että on mukavaa!

Ladataan...
TeeLeidi

Teeleidillä on täällä viikolla tehty pitkiä päiviä.  Hassua, vaikka puuhaa riittää, ja hommissa menee aamusta iltaan, ei se silti väsytä yhtään. Ihana tehdä jotain, mistä on niin innoissaan!

Päivät kuluu nopeasti, onneksi jotain kuitenkin saadaan aikaankin. Enää 5 päivää avajaisiin! Hyvällä fiiliksellä tehdään, ja jos ei ihan kaikkea saadakkaan valmiiksi, niin tunnelma on kuitenkin kohdillaan :)

Hyllyistä löytyy kaikkea pientä hauskaa! Tyttäreni Anni on kutonut teepannuille hienoja pipoja,  nyt pysyy tee viilemäpänäkin päivänä lämpimänä. Näinä päivinä on kyllä jäätee maistunut kuumaa teetä enemmän, mutta illtaisin kruunaan päivän pannullisella Oolong- tai Puerh teetä

 

Ladataan...
TeeLeidi

Viime viikko meni työreissussa, joten hommat ei Teeleidissä edenneet lainkaan. Palasin Taivalkoskelta perjantai-yönä, ja viikon tukalan helteen väsyttämänä lauantai vietettiin mökillä. Olikin ihana viettää saaressa kiireetön lauantai ja välillä pulahtaa järveen kun helle kävi liiaksi voimille

Sunnuntaina sitten taas Teeleidille, ja hiostavasta helteestä huolimatta päivässä saatiin paljon aikaseksi. Alkaa taas tuntua siltä, että avajaisiin mennessä saadaan sittenkin paikat valmiiksi.

Viime viikolla oli tullut toimittajilta paljon tavaraa, mm. kauniit valkoiset teekanisterit, jotka saavat vielä kylkeensä etiketit ja sisälleen tuoksuvaa teetä. Myöskin painosta saatiin materiaalia, joten pääsin pussittamaan ensimmäisen koe-erän teemateetä. Näin aluksi valikoimii tehtiin Teeleidi, Lutakonleidi, Lutakko ja Iltasoitto -teet. Hommaan tietysti kuului kaikkien pussitettavien teelaatujen maisteminen, ja niistä löytyikin heti pari uutta suosikkia.

Viikon aikana on kesä edennyt valtavasti. Lehmuksissakin on jo isot lehdet. Ihanaa, kesä on jo täällä!

 

Pages