Stressaavaa touhua tämä lukio

Hohhoijaa. Äidinkielen kirjoitustaidon koe olisi pitänyt palauttaa tämän viikon perjantaihin mennessä. Onneksi sain kuitenkin lisäaikaa ja saan tehdä syyslomaviikon sunnuntaihin asti. Huomenna taas on fysiikan koe ja juuri sain englannin esseen valmiiksi. Tänään pitäisi myös mennä kuoroharjoituksiin, jotka kestävät kaksi tuntia. Edelliseltä kerralta olin pois, joten minulta puuttuu myös nuotteja. Perjantaina on pianotunti.

Mää en nykyään pysty nukkumaan kunnolla. Eilenki nukahdin äikäntunnille. Mulla ei yksinkertasesti riitä aika. Asun 40km päässä lukiosta ja joudun heräämään joka aamu puoli kuudelta, vaikka usein makaan sängyssä pidempäänkin. 6:40 lähtee linja-auto ja matka kestää tunnin. Sitten joudun odottamaan yli puoli tuntia koululla, kun eka oppitunti alakaa vasta 8:15. Koulua on joko neljään tai puoli kolmeen tässä jaksossa (tai periodissa kuten nykyään kuuluisi sanoa).

Oon kyllä kiitollinen siitä että kurssiarvosanoilla ei oo merkitystä. Ainoostaan se tulos mitä saat kirjotuksista on tärkee. Eli siis teoriassa jos kaikki matikan kurssit ois vitosia nii voit kummiski saaha kirjotuksista vaikka ällän. Mahottomalta kuulostaa mut se on ihan mahdollista. Joudut luultavasti vaan tekee enemmän hommia.

Jos nyt annoin sellasen kuvan et mun kurssit on menny jotenki huonosti nii eeeeei mitään sellaista 😀 Viime jakson kursseista sain kolme kymppiä (äikkä, filosofia ja englanti), yhden ysin (terveystieto) ja kaksi kasia (matikka ja yhteiskuntaoppi). Elikkä oikein mainiosti meni.

Tosin fysiikasta luultavasti oon saamassa seiskan tai kutosen tätä menoa… No, ihan sama, kunhan saan käytyä nää kaks minikurssia (tai kurssit on itse asiassa nykyään MODUULEJA) (ovat vain yhden opintopisteen arvoisia) loppuun tässä jaksossa mun ei enää ikinä tarvi ees aatella fysiikkaa.

Mää paloin ensimmäisen kerran loppuun sillon ku olin 13-vuotias.

Jep, seiskaluokalla. Eli olin ihan lapsi. Ei lapsilla kuuluis tulla burnoutteja. Mut etäopiskelu nyt vaan kuormitti niin palijon. Siks mun kaveritki on jo nyt huolissaan musta ku meinaan taas alkaa stressaamaan ja ylisuorittamaan vaikka ei tarvi. En tiiä, kai se on joku lähtemätön osa mua. Pittäis oppia rentoutumaan. Mua itteeki pelottaa et entä jos palan taas loppuun. Siks mää yritän parhaani mukaan seurata hyvinvointiani. En tee mitään, jos alkaa tuntuu siltä et en vaan jaksa. Ja lukiossa saa onneksi lisäaikaa.

En tiiä lukeeko tätä mun vuodatusta kukaan, mutta jos lukee nii toivosin et sanoisitte jos mun puhekielen tyylinen kirjotustapa häiritsee 😀 Yritän välttää pahimpia murresanoja. Mun tekstistä ei varmaan uskoisi et oon kympin oppilas mitä äidinkieleen tulee, hahah.

Ehkä mun kannattaa vielä yrittää harjotella siihen fysiikan kokeeseen, että läpi pääsis ainaski.

Seuraavaan kertaan!

 

hyvinvointi mieli opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *