Ladataan...
Tervetuloa Suomeen

Lomalta paluun jälkeen on ihanan levollinen olo. Välillä on tuntunut, että töissä paahtamisen jälkeen menee muutama päivä, että saa ajatukset irti töistä. Tällä kertaa loma oli erilainen: alusta alkaen pääsin tosi hyvin rentoutumisen makuun ja lähes kolmen viikon reissun jälkeen mieli on oikein hyvä.

Varmasti yksi syy tähän oli se, että pääsin laskettelemaan yhdeksänä (!) päivänä loman aikana. Kävimme kolmessa eri laskettelukeskuksessa: Panoramassa, Kicking Horsessa ja Revelstokessa. Kaikkiaan ajomatkaa kertyi reippaat 2 000 kilometriä miehen kotikulmilta Portlandista keskuksiin ja takaisin Seattleen lentokentälle. Oli muuten istumalihaksilla töitä.

Mutta oli maisematkin upeat! Yksi lempinäyistäni on vuorten ja meren yhdistelmä.

Laskettelukeskuksista muutamia ajatuksia. Revelstokessa olimme jo toista joulua peräkkäin ja se on ehdoton suosikkini näistä kolmesta. Eniten korkeuseroa, ihana tunnelma kylässä ja mikä parasta: lunta on molemmilla kerroilla riittänyt enemmän kuin tarpeeksi. Myös hauskoja metsäosuuksia laskettavaksi on vaikka kuinka. Kicking Horse sen sijaan on hurjan jyrkkä vuori: vaikka lasken paljon, sanotaan, että huimasi kyllä aika lailla. Kahden mustan timantin rinteitä on huippulaskijoille enemmän kuin tarpeeksi. Panoramassa parasta oli ilmaiset kuumat ulkoaltaat, joissa pääsi rentoutumaan laskupäivän päätteeksi. Perheille täydellinen lomakohde, sanoisin, ja myös itselle rinteet olivat mieleen.

Pakkasta oli muuten aikalailla, mietin, välittyyköhän se näistä kuvista. Kicking Horsessa lämpiötila laski -20 ja sen alle. Alkuperäisen suunnitelmani mukaan olin valinnut lasketteluvaatteet joka päivälle erikseen. Käytännössä laskin sitten kuitenkin kaikki vaatteet päällekkäin päällä ;) Helsingin lämpötila tuntuukin nyt aika mukavalta.. Ei voi valittaa!

In English: Christmas holiday is over and I feel extremely relaxed. We visited three skiresorts during our trip in Canada: Panorama, Kicking Horse and Revelstoke. Revelstoke is my favorite. This was second time visiting there and the place has both time treated us very well: great snow, good atmosphere and entertaining slopes.

Ladataan...

Ladataan...
Tervetuloa Suomeen

Näiden Helsingin keskustassa otettujen iltakävelykuvien myötä, oikein hyvää joulua & uutta vuotta kaikille!

Tänään on lähtö miehen kotikulmille ja Kanadaan laskettelemaan. Myös sen aikaa blogi lomailee. Paluu takaisin 8.1.2015. Silloin luvassa juttua muun muassa miehen viimeisestä suomen tunnista sekä paljon reissukuvia. Kiitos kaikista kommenteista ja mukavasta keskustelusta parin viike kuukauden aikana. Palataan pian asiaan :)

In English: Merry Christmas everyone!

 

Pages