Ladataan...

Matkablogi herää jälleen eloon.

Viimeisin kirjoitus elokuulta 2015, jonka jälkeen reissattu vielä uudelleen Kööpenhaminassa samalla porukalla sekä nautittu auringosta Espanjassa sekä etsitty hääjuhlia varten vaatteita Ruotsista. Tässä välissä meistä on tullut myös osa-aikaisia maalaisia, viime kevät kului mökkiä remontoiden ja sisustaen sekä lopputuloksesta nauttien, joten kotimaan matkailu vienyt voiton.

Mutta, nyt oli aika taas reissata ulkomaille.
Kuten otsikko kertoo, alkusyksyn matkakohteeksi valikoitui Sardinia, joka on Välimeren toiseksi isoin saari ja Italian autonominen alue. Tarkoituksena roadtrip hengessä ajella pitkin Pohjois-Sardiniaa. Ennen Sardiniaa oli piipahdus kesäkuussa viikoksi Mallorcalle.

Aika riitti hyvin kiertää ylhäällä kuvattu reitti, matka sujui kiireettömästi ja kulutimme yhden sateisen päivän vaan lepäilyyn.

 

Tässä fiiliksiä kuvina Pohjois-Sardinian matkalta. :)

 

Algheron majoituksemme, näkymä parvekkeelta

Kuvassa roadtrip-reittimme.

La Pelosa- ranta.

 

Näkymät Castelsardon majoituksen parvekkeelta.

 

Mennään minne tie kuljettaa.

 

Ladataan...

Suuntasimme pimeän tullen porukalla Tivoliin. Pojat kävivät eri laitteissa ja me tytöt päädyimme ulkoilma-viinibaariin odottelemaan ja kuuntelemaan jazz bändiä. Tivolissa oli puolen yön aikaan hieno musiikilla säestetty ilotulitus ja kilistelimme juhlamaljat Tuomaksen 30v synttäreille. :)  Tivolin sulkeuduttua otimme bileriksakyydin ja menimme yökerhoon nimeltä Penthouse, joka sijaitsi lähellä Stroget-katua. Sisään maksoi n. 25€, mutta juomat yökerhossa oli ilmaisia. Yökerhossa oli erittäin hyvä dj soittamassa, suosittelen käymään kyseisessä paikassa, jos Kööpenhaminan yöhön joskus eksyy! Hauska reissu kaikkiaan ja viimesen päälle matkaseura! ;) Nyt kotia kohti, tullaan kyllä uudestaan! Loppuun kuvat illan menosta. :)

 

 

 

Ladataan...

Klo 12 sovimme nimenhuudon hotellin pihalle ja hyppäsimme pyörien selkään ja suuntasimme brunssille. Menimme eilen bongattuun ja testattuun brunssibaariin, jossa söimme parhaimman brunssin mihin olen ikinä reissuissa törmännyt. Laatu ja hinta kohtasi tässä brunssissa! Ravintolan nimi on Apropos ja se sijaitsee lähellä juna-asemaa.  Jatkoimme matkaa kohti Christianiaa, jossa vietimme päivää istuskellen joen varrella ja katsellen meininkiä. Meillä oli pyörät vuokrattuna 24h eilisestä alkaen, joten saimme parisen tuntia viettää pyörillä ajellen ja paikkoja katsellen. Kööpenhamina on kyllä pyöräilijöiden kaupunki, vaikka välillä homma menikin vähän turistipyöräilyksi, selvittiin kuitenkin. Pyöriä löytyy vuokralle oikeestaan joka korttelista, me vuokrasimme omamme hotellimme respasta. Tässä päivän tunnelmia kuvina - illalla lähdemme Tivoliin sekä siitä on jo katsottuna illanviettopaikat keskustassa & synttärijuhlat jatkuu! ;)

 

 

Pages