Ladataan...
tiinapetriikka

Lauantai, vihdoin lauantai! Viime päivät ovat menneet melkoisessa sumussa. Olen sahannut Turku-Helsinki-väliä enemmän kuin laki sallii. Vanha kunnon Longchampin viikonloppulaukku sekä maailman parhaat Senheiserin korvakuulokkeet ovat olleet mun parhaita ystäviä viimeisinä viikkoina. Samalla kun reissaaminen pitää mielen ja aistit virkeänä, on se joskus aika väsyttävää. Sen huomasin tänään aamukympiltä kun poljin hikipäissäni spinning-pyörää salilla. Päässä ei liikkunut nimittäin yhtikäs mitään, ei ajatuksen ajatusta. Silloin tajusin, että tänään taitaa olla luovan tauon paikka.  

Olen ollut viimeiset viikot suurien ja mielettömän inspiroivien juttujen äärellä. Välillä on ihan pakko nipistää itseään käsivarresta ja todeta että jep, tämä kreisihyvä elämä on oikeasti mun elämä, just mun! Ajattelin tänään kertoa teille syysmuodista, viimeviikkoisten muotinäytösten lemppareista ja vähän kaikesta muustakin. Mutta nyt on myönnettävä, että jätin muotimietiskelyt sikseen, nappasin ystävän kainaloon ja istahdin Tintån terassille fiilistelemään täydellisen syyskuista Turkua.

Joskus näin.

 

Ihanan rentouttavaa viikonloppua ystävät!

 

bisous

/ Saturday feelings. /

Ladataan...

Ladataan...
tiinapetriikka

Villatakkikelien ja paljaiden säärien viimeisiä päiviä viedään. Syksy taitaa nimittäin häämöttää ihan virallisesti siellä nurkan takana. Aamuisin sää on kirpeän raikas, mutta päivisin syyskuun aurinko muistuttaa vielä kesästä.

Nämä välikelit, ne ovat jumalan lahja ihmiselle. 

Paljaiden säärien yhdistäminen villaneuleeseen on yksi parhaista jutuista mitä tiedän. Ja nyt jos koskaan on oikea hetki tälle kombolle. Muutenkin syyssäät inspiroivat pukeutumaan taas vähän huolellisemmin. Valtavankokoiset huivit, huopahatut sekä nahkatakit ovat oman syystyylini perusta. Siihen kun lisää vekkihameen ja hempeän puuterisen neuleen on syksyn arkihepenet valittu.

Jos minulta kysytään, ei kesämekkoja tule ollenkaan ikävä. Sysään ne mielihyvin vaatekaapin viimeiseen nurkkaan.

Eilen illalla vaelsin jokirantaa hiukan liian lyhyessä mekossa ja aavistuksen liian suuressa neuleessa. Päälle eksyivät myös viimesyksyiset lempparit, nimittäin Zaran käärmeennahkakengät sekä Tigerin nahkalaukku. Tykkään tällaisista hiukan epäsymmetrisistä mutta silti yksinkertaisista yhdistelmistä. 

Yksinkertaisuus on kultaa myös monissa muissa jutuissa, esimerkiksi onnellisuudessa. Pelkkä vilaus ihanasta jokirannasta saa sydämen tykyttämään vähän ekstraa. Siksi valitsen sen reitikseni, vaikka se tekisikin matkasta hiukan pidemmän.

 

 

bisous

/ In between summer and autumn. Dress Mango, sweater and shoes Zara, bag Tiger of Sweden, watch MBMJ. /  

Ladataan...

Ladataan...

 

Oh là là, mikä viikonloppu!

 

Muodin täytteinen viikonloppu ei sittenkään huipentunut henkilökohtaiseen fashion show’hun. Harmaa taivas ja ukkonen vesittivät nimittäin pihakirppis-suunnitelman. Mutta ei se mitään, olen silti saanut nauttia syysmuodin uusista tuulista. 

Tuulahdus syysmuotia on itse asiassa aika lievä ilmaisu menneestä viikosta, ämpärillinen fashionia olisi ehkä osuvampi. Olen nimittäin kolunnut syksyn trendejä kaikista mahdollisista vinkkeleistä viime päivinä. Omaankin vaatekaappiin on eksynyt pari ihanaa syysuutuutta muun muassa Calvin Kleinilta ja Tigerilta. Mutta niistä lisää myöhemmin. Ajattelin nimittäin just nyt noudattaa kollegan antamaa takuuvarmaa kauneusniksiä: enemmän vettä ja vielä enemmän unta. Simple as that.

Öitä lupsut!

 

bisous

/ A weekend full of fashion. / 

Ladataan...

Pages